Pročištění fóra - označování vyřešených dotazů Vyřešeno
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pročištění fóra
Díky všem dobrovolníkům
Připište sem prosím ještě sekci, kterou by jste si vzali na svá bedra a prošli jí (až bychom dali signál). O víkendu zaktualizuji pomocí SQL hromadně vše, co půjde, pak bych dal signál k dodatečnému pročištění 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Spíš by si v tom měl udělat pořádek každej sám :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
taky se přidám a bral bych sekci HRY, pokud by to šlo 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypalování CDs, DVDs
Toto bych bral , jestli už něco není zabrané .
Toto bych bral , jestli už něco není zabrané .

Naposledy upravil(a) Owner dne 30 srp 2008 11:39, celkem upraveno 1 x.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já bych bral sekci 'Programování', potom si když tak vemu další, podle toho jak to půjde rychle.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenomže uvědomte si že spousta vyřešených příspěvků je vlastně návod jak odstranit třeba chybu .Když ho smažem,tak se budou lidé dál ptát na jedno a to samé.Tak by shlídli prakticky téma s vyřešením a nemuseli by zakládat nové s tou samou otázkou.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Teď v tom mám zmatek.Vyřežené témata se budou mazat nebo se tam budou jen doplňovat fajifky? Protože sem zásadně proti mazání!Už mnohokrát sem jen prolistoval vyřešené témata a našel sem co sem hledal...Marfy píše:Jenomže uvědomte si že spousta vyřešených příspěvků je vlastně návod jak odstranit třeba chybu .Když ho smažem,tak se budou lidé dál ptát na jedno a to samé.Tak by shlídli prakticky téma s vyřešením a nemuseli by zakládat nové s tou samou otázkou.
Jsem taky proti mazání, Marfy má pravdu.
Ltb píše:Ohledně pomoci s pročištěním fóra, máme 2 možnosti:
HRUBÁ KONTROLA vyřešených témat - spočívala by v tom, že by pomocníci dle dohodnutých sekcí vkládali do wordu pouze odkaz na téma (název netřeba) - téma bych pak uzavřel hned prvním dotazem (fajfka by vedla k 1. příspěvku v tématu)
PRECIZNÍ KONTROLA vyřešených témat - spočívala by v tom, že by pomocníci dle dohodnutých sekcí vkládali do wordu odkaz na konkrétní příspěvek, kterým se téma podařilo vyřešit (fajfka by vedla k příspěvku, který vedl k vyřešení tématu)
Wordovský dokument by jste mi zaslali na mail nebo přes SZ, já bych vše dodatečně označil dle vašich pracně dohledaných odkazů :-)
Mně osobně by stačila klidně i hrubá kontrola vyřešení, už tohle bude obrovská pomoc a zohlednění fóra.
Díky, zdraví
myslím že mazat se nebude
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Marfy píše:Jenomže uvědomte si že spousta vyřešených příspěvků je vlastně návod jak odstranit třeba chybu .Když ho smažem,tak se budou lidé dál ptát na jedno a to samé.Tak by shlídli prakticky téma s vyřešením a nemuseli by zakládat nové s tou samou otázkou.
Seš naivní myslíš že někdo bude hledat?
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A v tom je ten problém. Ti, kteří si vyhledají řešený problém a podaří se jim vyřešit problém vlastní, jsou vlastně anonymní a nikdo o nich neví. Stačí se podívat kolik lidí sleduje některé řešené problémy, aniž se zapojí do debaty.
Moje stanovisko je nemazat. Mazal bych starší příspěvky stylu plácání o ničem a ovšem, jejichž vypovídající hodnota je mizivá, je-li vůbec nějaká.
Moje stanovisko je nemazat. Mazal bych starší příspěvky stylu plácání o ničem a ovšem, jejichž vypovídající hodnota je mizivá, je-li vůbec nějaká.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 9942
-
od Ltb