Jak je to s PC-help a přístupem z mobilu

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Jak je to s PC-help a přístupem z mobilu

Příspěvekod george » 25 lis 2008 01:17

Wap už ne, Opera Mini 4.2 beta ANO i přes GPRS. Více t a d y.

První české FórumOperyMini už také aktualizovalo a řeší i dotazy na prohlížeče v komunikátorech, smarttelefonech i Java2ME i jiná témata k diskuzi. Ještě změní barvu na Operáckou červeň , vychytá mouchy a můžete se ptát (zvu jako moderátor): více z d e.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 lis 2008 14:10

přes tu Operu mini mi to taky nejde. TyTN II má Javu přes emulátor a pokud nainstaluju tu Operu, tak se spustí emulátor, Opera a chce stáhnout nějakou knihovnu, povolím to a stejně se nepřipojí :-(

to Ltb: máš to nastaveno nějak takhle? protože přes wifi mě jde všechno ok, ale přes GPRS (EDGE) ne

ježiš já jsem vůl.už to samozřejmě funguje. do EDGE připojení jsem zadával http://www.pc-help.cz a né wsp://pc-help.cz :oops:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 25 lis 2008 14:21

Mě na mobilní Opeře (verze 4.1) jede pc-help.cz bez problémů. (w200i@GPRS od O2) :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 lis 2008 14:39

to je ale Java verze té Opery, co? jinak jakou zadáváš adresu, pokud se chceš mrknout na fórum? myslím jako třeba wsp://pc-help.cz
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 25 lis 2008 14:48

Normálně www.pc-help.cz zadám do opery (4.1) a spojí se mi přes gprs v pohodě. :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 lis 2008 17:06

máte to nastaveno ze stránek Vodafone? přesně to data.vodafone.cz, proxy 10.11.10.11:80 Vodafone Live! atd? já to takhle mám a nefunguje :mad: najede jen wsp://live.vodafone.com a pokud dám cokoliv jiného, tak to píše připojuji a za pár sekund vyhledávám a konec :mad:

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 25 lis 2008 17:13

To memphisto: tak to je ten důvod, přesně proč ještě zůstanu dlouho u Motoroly RAZrV3. Za použití Opery Mini je internet v tomto již historickém mobilu velmi dobrý a chodí všude i na GPRS. Skvělá je T-mobile Surf+ za 39 Kč zůstanu na přehledném display Razru. Na PC-Help je přístup rychlý, snadný a kompletní i na jiná fora s Motorolou bez problému a vleže! (Když bolí záda, přejdu na OperuMini)

Dnes vydána Opera Mini 4.2 final: změny, opravy i odkaz na stažení atd. video - všechno jsem napsal T A D Y.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 25 lis 2008 20:14

Mno pomálu z toho začíná být ta diskuse kterou sem tu chtěl mít ještě kdyby se někdo našel kdo by to celé sumarizoval do nějakého pěkného článku já tomuhle moc nehovím a bylo by to ode mne jako když slepici kuře učí snášet vejce.
Třeba by mě zajímalo s jakými typy (typové označení + výrobce) mobilů si mohu po doinstalování doporučeného Java SW v klidu číst naše forum.
Dále doporučené nastavení pro jednotlivé operátory popřípadě nastavení versus tarifní balíček bo pro Vodafone existují jak jsem pracně zjistil ke každému balíčku jiné přístupové body.
Prostě kdyby mě někdo jak blbečka povodil tím jak si nastavit mobil, jaký SW k tomu užívat, přidal k tomu pár triků jek nejlépe z mobilem číst naše fórum a celé to pověsi do FAQ. Budu mu neskonale vděčen a to nejen já ale hlavně všichní ti kteří stačili přečíst a nastavi ještě než jim doma lehnul jediný PC a pokud to stihne než mi u Vodafone propadne internet zdarma budu ještě raději.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 25 lis 2008 22:44

Milý Jendo, je to trochu moc přání na mobilní internet, každý Operátor má trochu jinak nastavení webových relací, ale v zásadě lze říci, že Vodafone a T-Mobile se v nastavení překrývají(spolupracují) O2 nedoporučuji z různých důvodů. Nejlepší ze zkušeností specializovaného Fora Opery Mini je Surf+ od T-mobile na kartě prakticky gratis, týdně spotřebuje 39 Kč. (Vodafone nemá dobré pokrytí signálem, i když je levný-nebo právě proto)

Operu Mini lze provozovat téměř na každém mobilu s Javou 2ME velmi úspěšně i při GPRS jede jak divá, pro Operáky synchronizuje Portable Operu, Desktop Operu i O.Mini v mobilu. Je to úžasné to propojení.(také záložky, poznámky i Speed Dial až 24 i více rychlých voleb)

Používám samozřejmě i Firefox, ale s Operou Mini v mobilu je ten svět hned hezčí(stačí koupit v bazaru mobil se slušným display kartu T-mobile se sežene téměř gratis. Opera Mini zobrazí všechno velmi překvapivě a dnes i videa(záleží tam na výbavě telefonu)
Pro OperuMini píši i speciální bloggerské stránky. - (podívej se na videa. Operu Mini ve světě používají Miliony uživatelů. Proč? Protože je to snadné - pracuje téměř v každém mobilu a není třeba IPod, Smart, Windows,Komunikátor(těch peněz!)maily chodí do mobilu ze schránek Operátorů...stále in a nebolí zadek od židle. :D

Zajímavou Operu v mobilu získáš i od ruských Operáků (ale jak a co se dočteš vše na stránkách Fóra Opery Mini.
zdraví a hodně úspěchů s Operou Mini přeje george

šulda
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod šulda » 25 lis 2008 23:16

Na internetu strávím 50% u PC a 50% v mobilu. Používám dvě Opery (zatím sem nenašel nic lepšího). Operu Mini mod v. 3.10 java a Operu Mobile v. 8.65 pro symbian. Obě dvě fungujou výborně. Operátora mám O2 a stojí mě to 40,-kč týdně což je pro mně při mým používání zadarmo, teď na tři měsíce zdarma :D
Člověk se pořád učí.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 lis 2008 23:46

tak jsem napsal svůj problém na fórum HTC a zatím se nikdo neozval. asi to ale vyřeším tak, že se na čas vrátím ke své staré dobré Nokii 6230i. tam mi jde i ta Java aplikace na Student SMS Grátis a Opera Mini valí naprosto luxusně, takže to asi vyřeším dočasně takhle a HTC si nechám jako diář :smile:

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 25 lis 2008 23:53

Tak sem si dnes stáhla Operu mini 4.2 a právě sem se vrátila k 4.1! Nová verze mě nezobrazuje dobře stránky!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Koupě mobilu
    od lucaso84 » 27 úno 2025 19:08 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    11
    10275
    od AirCrew Zobrazit poslední příspěvek
    03 bře 2025 19:26
  • Zvuk z PC i mobilu v 1 sluchátkách
    od Givanni » 13 zář 2024 09:26 » v Vše ostatní (hw)
    13
    5568
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    13 zář 2024 14:32
  • Podpora mobilů s formátem avif
    od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3137
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:04
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4154
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11
  • Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
    od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2471
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 16:06

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”