Rewqa: Mně to teda nejpohodlnější nepřipadá, po mém je tomu přesně naopak.
Za nejpohodlnější já považuju upload přílohy zde, když už mám otevřenou editaci příspěvku. Nemusím se připojovat přes FTP k nějakému serveru, ani se nemusím logovat na e-disk a ani nemusím doplňovat adresu odkazované přílohy.
A konečně mi přijde i daleko logičtější, když se text příspěvku a příloha nacházejí na stejném serveru.
Přílohy
Re: Přílohy
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro mně je to pohodlnější proto, protože většinou když sem chci dát nějakou fotku tak se nevejdu do limitu a tim pádem ji pak musim upravovat a tak. Takhle pustim FileZillu jednou kliknu a sem nalogovanej na svym ftpku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jan Pašek píše:Je celkový objem příloh k odpovědi umístěný jedním uživatelem zde na fóru limitován?
Bo se mi zdá že sem asi na horní hranici už na mě vyjel nějakej červenej nesmysl o 300MB.
Jak postupovat? Popř. kam nahrávat obrázky?
Zřejmě šlo o limit příloh na úrovni celého fóra. Zvláštní, že se ti zobrazila hláška o 300MB, limit byl 400MB

Díky
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu že jsem provedl promazání příloh u některých mých příspěvků to bude asi chvíli trvat než se opět dostanu na kritickou hranici jakmile bude problém neboj určitě se ozvu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”