Zvědavost Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zvědavost
Proč by se ltb zlobil, je to O.K. Zrovna nedávno jsem si na minulou galerii vzpoměl, ale pak jsem se zapoměl zeptat - asi telepatie. Ta galerie byla fajn a je dobře že zase bude. 

- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K čemu ta galerie přesně slouží?
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
To by mě taky zajímalo...
-
- Pohlaví:
Já nevím k čemu má sloužit ta nová, ale doufám, že ke stejnému co dříve. Tam si každý mohl upnout svůj screen s popisem a nehledalo se to tak složitě jako nyní v příspěvcích. Takže našli se tam zbytečnosti, jako třeba tapety, ale i nastavení biosu či BSOD s chybami. Prostě vše co člověk uznal za vhodné dát do galerie.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové, nějak moc zvědavosti najednou, ne?
Do galerie si můžete dát obrázky, které chcete v příspěvcích ukazovat, nebo na ně dávat odkazy, aniž byste museli používat různé úložny. Zde jsou pak poměrně přehledně vedle sebe a není problém je v budoucnu znovu najít. Jinak jsem to také věděl, ale já bych to neřekl...

Do galerie si můžete dát obrázky, které chcete v příspěvcích ukazovat, nebo na ně dávat odkazy, aniž byste museli používat různé úložny. Zde jsou pak poměrně přehledně vedle sebe a není problém je v budoucnu znovu najít. Jinak jsem to také věděl, ale já bych to neřekl...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžete tam uploadovat svoje fotografie, třeba fotku svého počítače, oblíbený wallpaper atd.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zvědavost Vyřešeno
Klobouk dolů
Nenapadlo by mě, že si někdo statistiky "Celkem obrázků 1" všimne 
Když už jsme to tu načali - galerie bude fungovat stejně, jako ta ještě za dob staré verze fóra. Dokonce umí i pár věcí navíc - ve fóru je MOD od soboty, schází už jen doladit nastavení práv a založit kategorie. Osobně to vidím tak, že do týdne by měla být galerie plně funkční.
Zdraví

Když už jsme to tu načali - galerie bude fungovat stejně, jako ta ještě za dob staré verze fóra. Dokonce umí i pár věcí navíc - ve fóru je MOD od soboty, schází už jen doladit nastavení práv a založit kategorie. Osobně to vidím tak, že do týdne by měla být galerie plně funkční.
Zdraví
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”