Tlačítko UPRAVIT Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tlačítko UPRAVIT

Příspěvekod peacoq » 06 pro 2009 17:31

Blue Spirit píše:Já tu nechtěl rozdmychávat nějaké podhoubí...

:wink: vtipne receno, ale jiste vis, ze s cimkoliv a na jakekoliv tema na interenetu vzdy najdes podhoubi pro cokoliv.

Ja bych se pridal s nazorem -proti-, a to na zaklade obecneho postrehu souvisejiciho s postupem vkladani prispevku:
- tlacitko Upravit zpravidla ''ignoruji'' vkladatele prvniho prispevku (obecne prvniho na foru, a nebo prvniho pri zalozeni tematu), coz bych rekl je zpusobeno nasledujicim:
...jsem zmatenej a rychle hledam pomoc (i kdyz opomines prevenci a nebo zajem starat se o kompl az do kritickeho okamziku, je to proste fakt), a tak rychle vlozim dotaz a do 5ti minut ocekavam, nikoli radu, ale rovnou vyreseni. A v tomto chaosu, zmatku a desu co se to s komplem deje je 100centne jiste, ze nikdo necte pravidla a tlacitko Upravit se da jednoduse ''prehlednout'' a o z duvodu, ze -vlozim dotaz a ted si uvedomim, ze jsem mohl jeste i neco dodat, tak to napisi jako svoji vlastni reakci (a prehlednout i v tom smyslu, ze se nad nim uzivatel ani nepozastavi, coze by to mohl upravit).

Ja bych z tohoto duvodu nehrozil prstem za ''neupraveni'', protoze toto prikladam uvedenemu duvodu > zmatek a chaos co ted s komplem (rychle) udelat, a to pak vetsina lidi jiz neni schopna jednat adekvatne -klidne a trpelive- a nejenze neupravi tema, ale neposkytnout ani zakladni info.
Tlacitko je viditelne, smyslu-plne umistenne u pridruzenych moznosti a vice s tim jiste nejde udelat, snad jen casovou prodlevou vkladani prispevku, a nebo nemoznosti vlozit odpoved, nebyla-li mezitim jina vlozena (podobne jako Odstranit - jen do doby, nez nekdo do vlakna neprida reakci (potom uz neni mozno) / a tedy obdobne Odpovedet - az pote co nekdo do vlakna prispel), coz zase neni takova sranda, jak to technicky omezit/upravit.

Reklama

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
    od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem
    12
    4379
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    29 kvě 2025 09:07

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”