Mezi poděkováním a like je velký rozdíl. Poděkovat by měl ten komu rada pomohla, ale like dá každý komu se příspěvek líbí.
Já bych ho dal třeba tuxovi ZDE za příspěvek:
od tux » 11 Čer 2012 20:41
Pamatuje, jen se snaží někomu ukrást heslo.
Takže víš co? Zapomeň!
Přidání tlačítka "like" To se mi líbí Vyřešeno
Re: Přidání tlačítka "like" To se mi líbí
Nejlepší by byla karma. Je jednoduchá na instalaci a hned se s ní pozná, kdo tu je dlouho a píše kvalitní a oblíbené články a poznal by to každý, i ten, kdo je tu prvních 5 minut :-)
Ono by to bylo dobrý, ale spousta uživatelů by všem co nemaj rádi dávali -1 a všem co maj rádi +1. Stejně jako na feministky.com, tam nenajdete "feministku" která má pozitivní hodnocení i za dobrej příspěvek 

Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
A proto jsem také psal aby se to nepromítalo do žádného hodnocení uživatelů, protože pak by se tu s nějakými +1 -1 roztrhl pytel.
Líbí se mi to - kliknu a tečka.
Líbí se mi to - kliknu a tečka.
Však jo, ale pak je to o ničem, informovanost o tom, kolika lidem se to líbí a kolika ne, zaniká s těma hlasama lidí který bezhlavě klikaj na všechno co viděj.
No nic, počkáme jak se k tomu vyjádří Ltb
No nic, počkáme jak se k tomu vyjádří Ltb

Just Fucking Google It!
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Systém repky? Vím že na IPB to je, a určitě se najde něco takového na phpBB...
To víš že vždy budou dvě skupiny - jedni co budou klikat na "to se mi líbí" rozvážně a pouze na rozumné komentáře a druzí co budou "lajkovat" každou hovadinu...
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
No, já bych to tak nehrotil. Na Facebooku se "lajkuje" každá blbost. Ale tady jsou snad alespon lidi na určité úrovni a nebudou dávat like každé blbosti. Ale sto lidí.. však víme :)
Souhlasím, nemusí to tady s těmi lidmi být jako právě na FB
Ohledně lajku: proč ne, aspoň se právě nemusí psát souhlasím s d1amondem apd. ale když už ty lajky tak i s tím, že se ukáže uživatel kdo ten příspěvek lajknul, aby měl taky za to nějakou "zodpovědnost"
//zajimavé, že tady nikdo nezmínil to, že tady taky máme tlačítko google +

Naposledy upravil(a) warcraftan dne 11 čer 2012 21:44, celkem upraveno 1 x.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě to tlačítko je hodně přínosné pro lidi, kteří tu jsou krátce a chtějí poradit se sestavou a v tématu mu radí jedna konkrétní osoba např warcraftan a ten dotyčný si může říct "aha, ale stejně bych si měl počkat i na ostatní, co k tomu mají, protože je to dost peněz, nechci udělat chybu" apd.. a pak právě příjde d1amond a lajkne mi to 
//bsko máš dobré nápady, na maxiforum jsem taky s stebou souhlasil
//k té anketě se taky přikláním, není to rozhodně špatný nápad a aspoň ať se rozhodne.

//bsko máš dobré nápady, na maxiforum jsem taky s stebou souhlasil

//k té anketě se taky přikláním, není to rozhodně špatný nápad a aspoň ať se rozhodne.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
+1 je u threadů, ne u postů. A navíc to jsou stránky, "který se mi líběj". Ne něco s čím jakože souhlasím.
Just Fucking Google It!
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já osobně jsem k těmto věcem hodně pasivní. Nějaké lajky mě vůbec nezajímají protože to vždy dojde ke stejnému konci. Přijde mi to zbytečné a namísto toho by se tu dalo zrealizovat X praktištějších věcí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 40
- 9606
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
07 lis 2024 20:27