Bezpohlavní účastníci Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Bezpohlavní účastníci

Příspěvekod Jan Pašek » 26 pro 2008 19:01

Mám návrh komu nešlo pohlaví změnit a fórum z něj dělá hermafrodita i když se snaží aby jím nebyl dejte sem vědět. aby Ltb měl nějaké vodítko pro opravu.

Pro ty co si nechtějí pohlaví označit - Mohl by se prosím místo obou prolnutých znaků pro dámu a pána zobrazovat prostý otazník?

Pro ty co nevědí jak oslovovat máme on, ona a ono
Příklad: Když si si ten HD tak hezky zformátovalo je jasné že ti po spuštění PC na obrazovce bliká pouze kursor.
Jsem zvědav jak dotyčný tazatel tuhle mluvu dlouho vydrží ale je přesně tak neutrální jak si sám přeje.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 pro 2008 19:12

brassman píše: Za další, proč se autor tohoto tématu schovává za imaginární postavu staženou odkudsi z internetu. Proč používáš nick?
Prostě žijeme v době, kdy se schováváme za nicky, ksichty, obopohlavní živočichy, avatary.....

brassman - On je Ivan Pavlovič Čechov, Tím že si dal tenhle nick jako přesmyčku nám šetří prstíky a schovává se před fanynkami. Ksicht má profláknutej z portrétů a ze StárTreku a že se pokoušel o autoportrét a neumí malovat mu přece nemůžeš mít za zlé.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 26 pro 2008 19:15

Jan Pašek píše:Když si si ten HD tak hezky zformátovalo je jasné že ti po spuštění PC na obrazovce bliká pouze kursor.

Tak z této věty jsem si málem ucvrkl :lol:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 26 pro 2008 19:28

Nějak mi nedochází o čem se v tomto vláknu a proč diskutuje. Pic má pravdu a nesouvisí to vůbec s nějakou svobodou a dalším blabla. Samozřejmě to označení pohlaví není povinné, ale určitě to přispívá k hodnotnější komunikaci. Také učastníky fóra potěší, když jsou mezi nimy, slečna, paní, anebo dámy, ale musíme to poznat.
P.S. Humbuk kolem toho udělal Vousáč! :D

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 26 pro 2008 20:48

:lol: Nějaký bug to asi nebude , 5 stejných příspěvků za sebou . :lol:

//LTB: příspěvky jsem upravil...už je jen 1
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Vousáč
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Vousáč » 26 pro 2008 20:51

Nádhera jeden Mod má problém s pohlavím a nemůže překousnout odlišný názor - tak pane nedělejte moda.(co už mám na to říct :-( )
Mě je to naprosto ukradené jen jsem o tom debatoval to další s toho udělali spam.
Snažíte se na mě něco hodit ale nechápu co? to si tady pokaždé vyberete nějakou oběť co má jiný názor? styďte se.
ps: na podpisu nic měnit nebudu je to v pořádku.Pokud to dotyčný nechápe je to jeho problém.
Vzájemná výpomoc je k nezaplacení
Mám rád svobodu slova - co je lidem nepochopitelné nesouvisí z Bohem ale s lidskou Tupostí.
Jedna rada: když to nevíš jistě - nepiš - následky mohou být nenávratné nebo neopravitelné.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 26 pro 2008 20:56

Zdravím všechny a prosím o zklidnění situace.
Z tohoto tématu si odnáším 2 cenné informace:

1) z nějakého důvodu nám nefunguje označování/změna pohlaví
2) v tmavém stylu pohlaví nemáme zobrazené

Obojí se pokusím napravit v co nejkratším čase, budu vás informovat zde.

P.S. jelikož by byla další debata nad rámec potřebného, prozatím uzamykám. Ale vrátím se ;-)

Díky všem

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 pro 2008 21:00

Již jsem o problému informoval Ltb - to pro Ty, kteří si chtějí označit pohlaví. Případné řešení bude zde uvedeno, pokud nedojde k jinému řešení. Vyčkejte času. Jinak jsem toto téma otevřel a vůbec jsem netušil, že s někým zacloumají emoce. Domnívám se, že jsem i vyjádřil odpovídajícím způsobem i zdvořile. Není důvod pokračovat v další debatě nikam nevedoucí, a proto téma zamykám.
Edit: Tak Ltb mne předešel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Bezpohlavní účastníci  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 30 pro 2008 20:53

Zdravím všechny, vracím se k tomuto tématu se 2 dobrými zprávami:

AD1) změna pohlaví původně přestala fungovat po upgradu na phpbb 3.0.3, šlo o drobnost, již opraveno a nyní vše funguje (testováno ve všech 3 stylech).
AD2) tmavý styl upraven, díky za upozornění.
gender.jpg
gender.jpg (9.4 KiB) Zobrazeno 855 x

Nyní tedy nic nebrání tomu, aby si každý, kdo si přeje sdělit své pohlaví ostatním, patřičně upravil svůj profil. Snad pro úplnost přidávám informaci, že se opravdu jedná o věc dobrovolnou a je tak na každém z vás, jestli si pohlaví nastavíte či nikoliv ;-)

P.S. v následujících dnech přidáme volbu pohlaví i do formuláře pro registraci. Nováčci tak budou mít nastavení pohlaví snazší, budou ho moci určit již při registraci.

P.P.S. téma znovu odemykám, avšak hlavně kvůli zpětné vazbě ostatních, zda-li se jim již pohlaví podařilo nastavit NEBO v případě nějakých problémů. Příspěvky výše napsané (hádky), prosím neberte v potaz, nereagujte na ně.

Zdraví

Vousáč
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Vousáč » 30 pro 2008 21:09

super a snad už to někomu došlo že je to věc dobrovolná a někomu volná a někdo i nadále si bude prskat :lol:
ps: dobré je vědět že jméno Vousáč má jistě holka :lol: :lol: :lol:
Vzájemná výpomoc je k nezaplacení
Mám rád svobodu slova - co je lidem nepochopitelné nesouvisí z Bohem ale s lidskou Tupostí.
Jedna rada: když to nevíš jistě - nepiš - následky mohou být nenávratné nebo neopravitelné.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 30 pro 2008 21:30

Vousáč píše:jméno Vousáč má jistě holka :lol: :lol: :lol:

„Připomínáte mi mou ženu… no, až na ten plnovous.“
„No dovolte, já žádný plnovous nemám!“
„Vy ne, ale moje žena ano.“

guest