Bazar na PC help

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

FlyTales
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod FlyTales » 14 úno 2007 10:26

Bazar na diskuzním fóru i zde http://forum.skodahome.cz/index.php?

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 14 úno 2007 11:01

Bazar by byl určitě fajn. Nemyslím, že by bylo nutné nějak předělávat celej redakční systém. Pro začátek by stačilo vyhradit tomu jen prostor a kdo bude chtít, ten se domluví.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 14 úno 2007 11:14

Ltb píše:P.P.P.S. - bazarové příspěvky se nebudou zobrazovat v tabulce TOP 20 nejaktuálnější...to by mohla být pohroma

A proč to? Sice sem pracně vybojoval Top 30 ale jsem ochoten oželet poslední 3 přízpěvky pokud to zládneš programátorsky. Nějaká reklama být musí abys dobře prodal.

PS: POkud se to takto zrealizuje uvidíme co to udělá s propadem do nezodpovězených dotazů nyní je minimální.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 18 úno 2007 22:03

Jan Pašek píše:
Ltb píše:P.P.P.S. - bazarové příspěvky se nebudou zobrazovat v tabulce TOP 20 nejaktuálnější...to by mohla být pohroma

A proč to? Sice sem pracně vybojoval Top 30 ale jsem ochoten oželet poslední 3 přízpěvky pokud to zládneš programátorsky. Nějaká reklama být musí abys dobře prodal.

PS: POkud se to takto zrealizuje uvidíme co to udělá s propadem do nezodpovězených dotazů nyní je minimální.

Proč? Předpokládám, že téměř každý už něco někdy prodával přes internet. Takový běžný internetový prodejce nemá problém v průběhu dne opakovaně vložit svůj inzerát na to samé místo s tím samým obsahem. Někteří vytvrvalci to mohou dělat např. po 1 hodině. Stačí se podívat někam na bazar, kde se prodávají mobilní telefony ;-) Riskovat, aby bazarový prodej vytlačil naše hlavní zaměření = řešení pc problémů?.........to bychom ve fóru opravdu nechtěli :? :?

P.S. koukám, že máš již zaplněný podpis - pokud by jsi chtěl další řádky, ozvi se - nejlépe přes PM ;-)

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 20 úno 2007 15:44

Ještě mě napadlo...
Vzhledem k tomu, že bazar na PC-HELP dělá více-méně vrásky, tak co to udělat externě. Vytvořit novej web? Třeba http://www.PC-HELP-BAZAR.cz
Udělat si tady reklamu-odkaz na zmiňovanej web a na bazaru zase odkaz sem. No a pokud by to bylo o financích, tak co doménu třetího řádu?
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 21 úno 2007 21:00

Ahoj, díky za nápad. Vrásky možná trochu jsou, ale ne nijak zásadní ;-) Co přemýšlím o tvém návrhu, obávám se trochu o určitou schizofrenii...fórum bych "štěpil" až v tom posledním případě. Jakýkoliv update pc-helpu by se nutně musel dělat i v pc-bazaru, moderátoři by museli být také dvojí, dvojí webhosting, dvojí zvyšování návštěvnosti atd. ....toho bych se opravdu bál :shock: Bazar bude (max. do měsíce a do dne), již jsem objevil mód na "mezi-fóra", pokud bude umět to, co od něj očekávám, nemuselo by to být špatné.

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 22 úno 2007 18:38

Tak vida. Už se těšim, jsem fakt zvědavej...

PS: Jinak s tebou o tý schizofrenii souhlasim, bylo by to trochu double na zbláznění
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

Wolf
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Wolf » 22 dub 2007 18:18

Jak to vypadá s bazarem? Hodil by se mi též :).
Nebylo by možno udělat aspoň bazarovou sekci?
Šrot1: MUZEUM :smile: AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS
Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 22 dub 2007 19:53

já bych rozhodně souhlasil s bazarem, ale musel by to být bazar a né vyloženě šroťák :D

to wolf : o trošku výše je komentář od Ltb, musíš to brát tak jak to tam je, ono to tak jednoduchý neni, a neni to jenom že si usmyslí že bude bazar, musí to mít nějakou organizaci a hlavně určitě neni tolik času tady vybudovávat bazar a ještě krotit toto fórum :D ale doufám že se nakonec všichni bazaru dočkáme
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
:alian:

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 22 dub 2007 22:26

Hele a nechcete radsi zalozit spis muzeum PC-HELP?? :-) Jak jsem to tak poslouchal mate doma vsichni spousty vykvetu moderni techniky. Ja mam taky par starych celych kompu 386, sitovky, modymy, palirnu cd, nefunkci scaner.....se muze taky nekdy hodit, a tak si vemte kdybychom to daly dohromady a pak vybiraly vstupny, kolik blbcu by se prislo podivat :lol: :lol: , tak bychom mohli jeste zbohatnout :D
Počítač: ANO! :bottle:

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Bazar na PC help

Příspěvekod Verxes » 23 dub 2007 00:28

Marfy píše:Nešla by na tomto fóru zřídit sekce Bazar? Spousta lidí tu shání odkazy na nějaké komponenty a spousta lidí má doma zase dost starších komponent nazbyt,jteré by třeba prodali.Nebo je v tom nějaký problém?

Já bych to tu nepotřeboval.. většinu věcí hodim do dražby na http://www.aukro.cz hezky od koruny a to byste koukali kam až se cena někdy vyšplhá - až přechází zrak

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 24 dub 2007 11:58

Vyměním FX5200, R9600XT a combo Teac (518D??? Fakt si nejsem jistej, ale to je asi jedno) za tři láhve kvalitní vodky. :wink:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nintendo Twitch OLED. Bazar na co si dát pozor?
    od pidlo » 10 čer 2025 16:29 » v Herní konzole
    2
    1829
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    10 čer 2025 16:46

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”