Bazar na PC help
-
- Pohlaví:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ltb píše:P.P.P.S. - bazarové příspěvky se nebudou zobrazovat v tabulce TOP 20 nejaktuálnější...to by mohla být pohroma
A proč to? Sice sem pracně vybojoval Top 30 ale jsem ochoten oželet poslední 3 přízpěvky pokud to zládneš programátorsky. Nějaká reklama být musí abys dobře prodal.
PS: POkud se to takto zrealizuje uvidíme co to udělá s propadem do nezodpovězených dotazů nyní je minimální.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jan Pašek píše:Ltb píše:P.P.P.S. - bazarové příspěvky se nebudou zobrazovat v tabulce TOP 20 nejaktuálnější...to by mohla být pohroma
A proč to? Sice sem pracně vybojoval Top 30 ale jsem ochoten oželet poslední 3 přízpěvky pokud to zládneš programátorsky. Nějaká reklama být musí abys dobře prodal.
PS: POkud se to takto zrealizuje uvidíme co to udělá s propadem do nezodpovězených dotazů nyní je minimální.
Proč? Předpokládám, že téměř každý už něco někdy prodával přes internet. Takový běžný internetový prodejce nemá problém v průběhu dne opakovaně vložit svůj inzerát na to samé místo s tím samým obsahem. Někteří vytvrvalci to mohou dělat např. po 1 hodině. Stačí se podívat někam na bazar, kde se prodávají mobilní telefony

P.S. koukám, že máš již zaplněný podpis - pokud by jsi chtěl další řádky, ozvi se - nejlépe přes PM

Ještě mě napadlo...
Vzhledem k tomu, že bazar na PC-HELP dělá více-méně vrásky, tak co to udělat externě. Vytvořit novej web? Třeba http://www.PC-HELP-BAZAR.cz
Udělat si tady reklamu-odkaz na zmiňovanej web a na bazaru zase odkaz sem. No a pokud by to bylo o financích, tak co doménu třetího řádu?
Vzhledem k tomu, že bazar na PC-HELP dělá více-méně vrásky, tak co to udělat externě. Vytvořit novej web? Třeba http://www.PC-HELP-BAZAR.cz
Udělat si tady reklamu-odkaz na zmiňovanej web a na bazaru zase odkaz sem. No a pokud by to bylo o financích, tak co doménu třetího řádu?
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, díky za nápad. Vrásky možná trochu jsou, ale ne nijak zásadní
Co přemýšlím o tvém návrhu, obávám se trochu o určitou schizofrenii...fórum bych "štěpil" až v tom posledním případě. Jakýkoliv update pc-helpu by se nutně musel dělat i v pc-bazaru, moderátoři by museli být také dvojí, dvojí webhosting, dvojí zvyšování návštěvnosti atd. ....toho bych se opravdu bál
Bazar bude (max. do měsíce a do dne), již jsem objevil mód na "mezi-fóra", pokud bude umět to, co od něj očekávám, nemuselo by to být špatné.

Jak to vypadá s bazarem? Hodil by se mi též :).
Nebylo by možno udělat aspoň bazarovou sekci?
Nebylo by možno udělat aspoň bazarovou sekci?
Šrot1: MUZEUM
AMD Am5x86 133MHz, MB Octek Hippo 15, ATi 3D Rage II+DVD, 128MB EDO RAM, síťovka, vypalovačka, rádiový tuner, USB, Win98SE/DOS
Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista

Šrot2: NB ASUS F5VL: Intel Core 2 Duo 2GHz, ATi Mobility Radeon X2300, 2GB RAM, HDD 250GB, Win Vista
já bych rozhodně souhlasil s bazarem, ale musel by to být bazar a né vyloženě šroťák
to wolf : o trošku výše je komentář od Ltb, musíš to brát tak jak to tam je, ono to tak jednoduchý neni, a neni to jenom že si usmyslí že bude bazar, musí to mít nějakou organizaci a hlavně určitě neni tolik času tady vybudovávat bazar a ještě krotit toto fórum
ale doufám že se nakonec všichni bazaru dočkáme

to wolf : o trošku výše je komentář od Ltb, musíš to brát tak jak to tam je, ono to tak jednoduchý neni, a neni to jenom že si usmyslí že bude bazar, musí to mít nějakou organizaci a hlavně určitě neni tolik času tady vybudovávat bazar a ještě krotit toto fórum

Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele a nechcete radsi zalozit spis muzeum PC-HELP?? :-) Jak jsem to tak poslouchal mate doma vsichni spousty vykvetu moderni techniky. Ja mam taky par starych celych kompu 386, sitovky, modymy, palirnu cd, nefunkci scaner.....se muze taky nekdy hodit, a tak si vemte kdybychom to daly dohromady a pak vybiraly vstupny, kolik blbcu by se prislo podivat
, tak bychom mohli jeste zbohatnout 

Počítač: ANO! 

- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bazar na PC help
Marfy píše:Nešla by na tomto fóru zřídit sekce Bazar? Spousta lidí tu shání odkazy na nějaké komponenty a spousta lidí má doma zase dost starších komponent nazbyt,jteré by třeba prodali.Nebo je v tom nějaký problém?
Já bych to tu nepotřeboval.. většinu věcí hodim do dražby na http://www.aukro.cz hezky od koruny a to byste koukali kam až se cena někdy vyšplhá - až přechází zrak
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1829
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 16:46