Veřejné dotazy na warez (Vyřešeno) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod liborek » 28 led 2007 21:28

Já vím,že nikoho nezajímá proč.Jen mi jde o to "morální hledisko". :D :D

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 28 led 2007 21:43

Z hlediska morálky můžeš bejt klidnej. Ve státě, ve kterým se místopředsedovi vlády na účtu objeví půl milionu den poté, co (zjednodušeně) jako primátor rozhodl o nějaké zakázce a on během dvou dnů vysype z rukávu tři různé varianty, kde k nim přišel - a s tou druhou a třetí přijde už tehdy, když vidí neudržitelnost té první - že si nepamatuje, že by tam ty peníze ukládal - bych si s morálkou nedělal těžkou hlavu. :D Bohužel na rozdíl od tebe v případě, že to rupne, ty vysolíš tučnou pokutu a budeš rád, že to nedopadlo hůř, kdežto on napřed požádá parlament o vydání, ale Imunitní výbor nevyslyší jeho přání a v jeho případě půjde všechno pod koberec.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 29 led 2007 06:46

:cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :shock: :evil: :cry:
Asi takové pocity z toho mám :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 29 led 2007 18:34

tak morální hledisko říkáte, to by mě potom zajímalo jak se to slučuje s tímto Císař je nahý! Ministerstvo kultury má 75 % pirátského softwaru, jeden pak neví, pro koho tady jaké zákony platí :evil:
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

warez?

Příspěvekod jarod72pm » 29 led 2007 21:03

Otázka warezu na solidni a pomocne forum vubec nepatri!!!
Ten kdo to sem nahodil je pro me obycejny hnup protoze na to lidi reagujou a tim to jeste zviditelni!
Kazda vec ma svoje a ma se resit na urcitych mistech (v restauraci taky neresim ktere mydlo pouziju na sprchovani)
Beru fakt ze warez je kolem nas v jakekoli podobe a castecne ovlivnuje kazdeho (vice mene no)
ale i pro me je to dost ubohe to resit tady (i kdyz jsem se vyjadril) proto tohle END.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 30 led 2007 07:08

Promiň, ale nemohu s tebou souhlasit. Toto téma patří na pomocné a solidní fórum. Přeci nemůžeme strkat hlavu do písku, jako pštros a tvářit se, že tento problém neexistuje, protože se nám nelíbí. Díky tomuto topicu, jsme si jasně stanovili jistá, nepsaná pravidla, kterak se na tomto fóru nadále stavět k této problematice, byť sami občas nemáme svědomí nejčistší. Nevím, co v hospodě řešíš ty, možná se tam jdeš jen opít, je to jen tvá věc, ale já se chodím do hospody především bavit. A bavíme se o všem. Nejen o autech, počítačích, ženskejch,... Ale když přijdou manželky, tak probíráme i které parfémy jsou nám příjemné a které nikoliv, stejně tak mýdla, nebo i naše názory na spodní prádlo. :wink:

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 30 led 2007 10:13

nechci se tady pouštět do allenovských sofistik typu"morálka je subjektivní,ale subjektivita je objektivní"
ale to že krade premiér vlády ještě neznamená,že to budu dělat já :lol:

(ale samozřejmě ctím presumpci neviny.já sem nedávno v jedný knížce našel pajdu a taky už nevim, jak se tam dostala :smile: )

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 30 led 2007 15:37

karlos píše:Promiň, ale nemohu s tebou souhlasit. Toto téma patří na pomocné a solidní fórum. Přeci nemůžeme strkat hlavu do písku, jako pštros a tvářit se, že tento problém neexistuje, protože se nám nelíbí. Díky tomuto topicu, jsme si jasně stanovili jistá, nepsaná pravidla, kterak se na tomto fóru nadále stavět k této problematice, byť sami občas nemáme svědomí nejčistší. Nevím, co v hospodě řešíš ty, možná se tam jdeš jen opít, je to jen tvá věc, ale já se chodím do hospody především bavit. A bavíme se o všem. Nejen o autech, počítačích, ženskejch,... Ale když přijdou manželky, tak probíráme i které parfémy jsou nám příjemné a které nikoliv, stejně tak mýdla, nebo i naše názory na spodní prádlo. :wink:

Ano to je ta nase vlastnost cechu jak s tim co nejvice v.....t
nikdo hlavu do pisku nestrka jde o to ze vime ze ta vec je ale pokud ji řadime jako beznou soucast naseho zivota nezlob se na me pak to ma dopad na nase ego ,chovani atd atd . beru to jako nutne zlo ale napsat ze tohle tema patri na solidni forum no pak se nam straci ale ten vyznam "solidni" v tom pripade tu muzeme zalozit sekci crack sekci windows zadarmo sekci all hry zdarma ci download new videa a bude to mit misto i zde(ten warez)-sice uz prehanim, ale jak vidis tohle tema zabredne tam kde by nemelo.
A stale si myslim ze tohle tema tu nema co delat . :|
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 31 led 2007 06:21

Předně si myslím, že jsi vůbec nečetl, co jsme v daném tématu psali. Všichni jsme se shodli na nevhodnosti přímých rad ohledně warezu, tím tedy de facto, eliminovat diskuse ohledně warezu. Pokud takováto diskuse nepatří na seriózní servery, pak mám obavu, že kážeš vodu, ale lemtáš víno. Jinými slovy, že ti naopak vyhovuje stav, kdy ti bude odpovězeno na warez, přímými linky. :cry:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 31 led 2007 07:30

Vidím že toto téma je věčné nicméně 1) stanovilo podmínky a chování těch kteří zde poskytují rady 2) Na základě této diskuse byl zpracován MMartinem výtah z autorského zákona 3) Každý bez většího hledání se nyní zde může seznámit s touto problematikou a svobodně se rozhodnout jestli se zařadí mezi zloděje
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

OMG

Příspěvekod jarod72pm » 31 led 2007 15:22

karlos píše:Předně si myslím, že jsi vůbec nečetl, co jsme v daném tématu psali. Všichni jsme se shodli na nevhodnosti přímých rad ohledně warezu, tím tedy de facto, eliminovat diskuse ohledně warezu. Pokud takováto diskuse nepatří na seriózní servery, pak mám obavu, že kážeš vodu, ale lemtáš víno. Jinými slovy, že ti naopak vyhovuje stav, kdy ti bude odpovězeno na warez, přímými linky. :cry:

Normalni stav je nediskutovat o necem co nema smysl(kdyz to teda vsichni tak vidi)
nepodsunuj mi tvoje chapani meho vykladu (tohle byla spatna dedukce) a pokud mi ma vyhovovat nejaky soubeh udalosti tak si ho vzdy najdu(je to vzdy otazka potreby jedince)
ps:jen jsem diskutoval (i kdyz jsem to nechtel -ale za to se nestrili....nebo jo?) :wink:

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 06 úno 2007 00:07

Ahoj, nemůžu nereagovat - opět v souvislosti s jarod72pm musím říci, že co člověk, to názor (nic ve zlém). Osobně si myslím, že diskuze o warezu opravdu měla smysl! ...padlo tu spousta věcí a doporučení pro všechny, kteří odpovídají na příspěvky...jako např. když pomoc, tak nepřímá (žádné serial numbers, žádné přímé linky), dále když už link, tak včetně upozornění co všechno tam může na člověka čekat a spíše odrazení. Dále, proč warez, když je spousta FREEWARU, dále....moderátoři potvrdili nemilosrdné mazání všech přímých "warez" příspěvků, dále - do pravidel fóra přibude přímé upozornění na to, že warez NE....atd. atd. Jestli ti to připadá málo, ok.....mě tedy nikoliv.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”