Přechod na PHPBB 3.0 - názory
Re: Přechod na PHPBB 3.0
Tak to koukám. Včera večer nic a teď totálně překopaný fórum. Fskt dobrá práce, ale zatím mi to přijde malinko méně přehledný. To bude nejspíš o zvyku.
- Iron
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trochu mi chybí 30 nejnovějších příspěvků.
Ale graficky se to povedlo
Ale graficky se to povedlo

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Desing phpbb 3.0
Krásný Desing opravdu se Vám to povedlo dal jsem to sem ať se kažfý vyjádří

//mod. by Ltb - přesouvám do "Připomínky k fóru" a slučuji k diskuzi o PHPBB 3.0, jinak díky

//mod. by Ltb - přesouvám do "Připomínky k fóru" a slučuji k diskuzi o PHPBB 3.0, jinak díky
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Desing
A ještě pořád platí označování příspěvků za vyřešené? 

Mě se to líbí, to jo, ale co se praktičnosti týče mi to přijde trochu nepřehledný, alespoň teď, za týden budu třeba mluvit jinak.
Taky bych možná z informací o uživteli vedle příspěvku vyhodil to kdy byl registrován, přijde mi to zbytečný.
Taky bych možná z informací o uživteli vedle příspěvku vyhodil to kdy byl registrován, přijde mi to zbytečný.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všem,
předně díky za vaše reakce a podněty
Je zde zcela jistě spousta věcí k dolazení, postupně vše budeme pilovat. Pro PC-HELP je to největší změna od jeho vzniku (r2003). Předchozí design jsme měli uživatelsky na vysoké úrovni, o to samé se samozřejmě budeme snažit i s tímto novým....držme si proto palce
Nyní konkrétně k vašim dosavadním dotazům..
Weslo:
- ty odkazy prověřím, k přečíslování by dojít nemělo, připadá mi to, jako kdyby se jen odkazy na "nakliknutí" neotvírali na místě, ve kterém mají..zatím
- odkazy prověřím
- o obrázcích vím, tohle se určitě musí dořešit
- poslední stránku otevřeš kliknutím na ikonku stránky hned jména toho, kdo příspěvek vložil
- rozlišení určitě přizpůsobíme na 1280x*, ihned jakmile doinstaluji 1 vlnu modů (recent topics, welcome pm, clickable rows ...) pridam do fora druhy - sirsi - template
Sudokari:
- omlouvam se, Sudoku je 1 z veci, kterou jsme museli pro phpbb3 obetovat. Pro velky zajem se k nemu urcite vratime, bohuzel zatim pro phpbb3 neni, osobne odhaduji, ze max. do nekolika mesicu ho budeme mit zpet. Bohuzel to jinak neslo
TOP 30 resp. TOP 15 bude dnes, do cca 2 hodin..
předně díky za vaše reakce a podněty

Nyní konkrétně k vašim dosavadním dotazům..
Weslo:
- ty odkazy prověřím, k přečíslování by dojít nemělo, připadá mi to, jako kdyby se jen odkazy na "nakliknutí" neotvírali na místě, ve kterém mají..zatím
- odkazy prověřím
- o obrázcích vím, tohle se určitě musí dořešit
- poslední stránku otevřeš kliknutím na ikonku stránky hned jména toho, kdo příspěvek vložil
- rozlišení určitě přizpůsobíme na 1280x*, ihned jakmile doinstaluji 1 vlnu modů (recent topics, welcome pm, clickable rows ...) pridam do fora druhy - sirsi - template
Sudokari:
- omlouvam se, Sudoku je 1 z veci, kterou jsme museli pro phpbb3 obetovat. Pro velky zajem se k nemu urcite vratime, bohuzel zatim pro phpbb3 neni, osobne odhaduji, ze max. do nekolika mesicu ho budeme mit zpet. Bohuzel to jinak neslo

TOP 30 resp. TOP 15 bude dnes, do cca 2 hodin..
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak forum pekny,uz se tesim,jak budu pozorovat jeho vyvoj a dopilovani,ted me ale hlacvne zajima,jak se dostanu do nastaveni sveho profilu?
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
To jn taky jsem si nemohl navyknout, ale už to trochu jde a zítra to bude jiné to už zase budeme trochu umět 

- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no zpočátku síla zvyku působí..uvidíme jak se to bude dál vyvíjet..ale na toto si zvyknout musíme...
...taky mi chybí právě ta TOPka...už se těším...

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Magnat píše:Tak forum pekny,uz se tesim,jak budu pozorovat jeho vyvoj a dopilovani,ted me ale hlacvne zajima,jak se dostanu do nastaveni sveho profilu?
Do svého profilu se dostaneš kliknutím na "Uživatelský panel" v levém horním rohu, poté klikni na záložku "Profil".
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mít klobouk, tak smekám, fakt se to povedlo! Byl zde návrh na tmavé pozadí a i když mám osobně tmavou barvu ráda, konkrétně tady by se mi nelíbila. Procházela jsem nové fórum hned, jak to jen bylo možné, asi do 3 hod. ráno a už první dojem (pohled) je velice příjemný. Nevím jak to nejlíp vystihnout, prostě vonící novotou, čisťounké, krásné...Jistě se nějaké mouchy a vychytávky najdou a co se třeba dnes zdá nezvyklé, časem nám to ani nepřijde. Myslím, že zaslouží velikánskou pochvalu všichni, kdo se na vzniku nového fóra podíleli, moc gratuluju
No, tamten měl lépe udělaný top 30 a byl přehlednější... Tenhle je zase moderní, ale přehledný moc není 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1394
-
od meda2016