Bazar na PC help

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Bazar na PC help

Příspěvekod Marfy » 12 pro 2006 19:38

Nešla by na tomto fóru zřídit sekce Bazar? Spousta lidí tu shání odkazy na nějaké komponenty a spousta lidí má doma zase dost starších komponent nazbyt,jteré by třeba prodali.Nebo je v tom nějaký problém?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 pro 2006 07:25

Jediný problém, který v tom vidím je ten, že nic neprodám :lol: A to mám doma takové poklady, jako asi 64Mega na 30ti pinových SIMM, hafo Mega na 72 pinových SIMM, řadu desek s procesory od 486DX4/100, přes P120, PII300, po Celeron 2000, pár grafáren ISA, PCI, AGP1x, zvukovky 8bit, 16bit, 32bit, haldu HDD, CD-ROM, kabely, zdroje. Zkrátka mám doma malý bazar, ale nikomu nic. Všechno se mi může jednou hodit. I když v případě HDD 10MB, nebo osmi bitové ISA zvukovky o tom silně pochybuji 8)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 13 pro 2006 13:51

A máš dost velkou chalupu, aby jsi si měl po čase kam lehnout?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 13 pro 2006 14:43

Zatím to jde, je to jen pár krabiček ve skříni a dva šuplíky u psacího stolu, takže panelákový 4+1 stačí. Ale kecal bych, že nic nepustím. Již jsem se úspěšně zbavil dvou modemů na vytáčené spojení. Jeden jsem dal za pade a druhý za tři piva. 8) Nabízel jsem i printserver na dvě tiskárny s paralelním portem, ale nikdo ho u nás v hospodě nechce. Asi se jim zdá cena příliš vysoká. Museli by si totiž doma zřídit síť a to se těm našim lakomcům vesnickejm nechce. Což nechápu. Jak se může tísnit, třeba pětičlená rodina u jednoho počítače? :lol:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 13 pro 2006 15:21

Ha, Ha! Také mám takové zkušenosti. Na vesnici jsou většinou lidé dost (na něco) šetrní a nejraději to chtějí zadarmo. Jen jednou jsem se zmýlil a skutečně dal starou šunku známému pro kluka zadara a to jsem si pomohl. Raději nebudu uvádět detaily.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 13 pro 2006 17:22

No já jsem na tom podobně.Mám procesory P1,2,3 a pořád mi je líto je jen tak vyhodit,když by někomu třeba odešly.To samé se týká grafických karet,pamětí,analogového modemu atd.Například jen za CDvypalovačku jsem kdysi dávno dával pět tisíc korun.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

exnerkuba
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

procík

Příspěvekod exnerkuba » 13 pro 2006 17:26

já mám zas procík i486 taky se třeba bude hodit :lol:

exnerkuba
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

hadřík

Příspěvekod exnerkuba » 13 pro 2006 17:29

a taky bych vyhrabal 10MB hadr nebo co to je ale s takovejma divnejma konektorama asi zas ňáká amerika

Mister.G
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Mister.G » 13 pro 2006 23:49

Ten bazar by nebyl vůbec špatnej. Sám mám na ramkách pár chyb, občas se to sekne, ale jde to. Na reklamaci je už pozdě a tak shánim 1GB paměti z druhý ruky, protože na novou zkrátka není.

No a lepší grafika by taky bodla.

http://www.chcikoupit.cz/eshop.php?ID2= ... &h4=&regi= <--- Tak tady mi utekla jedna výborná.

Takže já jsem pro bazar. :number1:
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 pro 2006 06:05

Já jsem taky pro, ale mám obavy, že budu jen kupovat :lol:

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 14 pro 2006 06:19

Taky bych byl pro bazar.Pro ty méně zkušené (třeba nejaký Alias75 :roll: ) by to bylo hodně dobré.Lítám po bazarech ve městě a než koupím tak to je nějakýho cestování.Tam vlítnu prodavač něco nabídne a já si nejsem jistý.No tak nic šupem zase domů na net a no hádejte kam.No jachan sem.Tady poprosím o radu zkušené a zase šup do bazaru.Jak je vidět prodavač nemusí být vždy fundovaný.

Jedoznačně pro bazar.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 pro 2006 06:32

Copak fundovaný... Horší je, že se vrátíš a oni už to nemají :evil: Zatím jsem nejlépe nakoupil na http://www.ikup.cz. Je to aukce, kde je potřeba si počkat, ale dají se tam koupit slušné věci, za slušné ceny. Koupil jsem tam třeba 17´ monitor za 4 kila.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nintendo Twitch OLED. Bazar na co si dát pozor?
    od pidlo » 10 čer 2025 16:29 » v Herní konzole
    2
    1829
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    10 čer 2025 16:46

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”