Ahoj.
Teď nevim jestli je to pouze u mě, ale v poslední době mi rychlost PC-HELPu spadla. Strašně dlouho trvá než se načte topic a vůbec všechno. Děje se něco?
Jinak ostatní sajty mi jedou v poho.
Co rychlost fóra?
Co rychlost fóra?
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jo jo.Není to pravidlo v tom ,že by to bylo poslední dobou ,ale například včera okolo 14:50 se mě některé stránky zde na fóru nenačetli vůbec,nebo jsem čekal až 20 vteřin na načtení.Zatím to je u mne jen sem tam.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Též mám občas problémy s načítáním stránek tohoto fóra a někdy dokonce se několik minut nemohu vůbec připojit. Jiné stránky bez problémů, i ping na fórum je vcelku dobrý.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, díky za vaše podněty, problémy s rychlostí nejsou nic příjemného. Žádná změna se v posledních dnech nekonala (??)
Jediná věc, která by fórum mohla zdržet, je z mého pohledu reklama resp. její načítání, která se načítá z externího serveru billboard.cz a u které jsem se již párkrát setkal s tím, že zobrazení fóra zpomalila.
Nemohlo by to být ono? Zkusím reklamu dočasně vypnout, zkuste prosím vypozorovat, jestli se situace změnila k lepšímu a dejte mi vědět.
Díky
, zdraví

Jediná věc, která by fórum mohla zdržet, je z mého pohledu reklama resp. její načítání, která se načítá z externího serveru billboard.cz a u které jsem se již párkrát setkal s tím, že zobrazení fóra zpomalila.
Nemohlo by to být ono? Zkusím reklamu dočasně vypnout, zkuste prosím vypozorovat, jestli se situace změnila k lepšímu a dejte mi vědět.
Díky

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 9942
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
11 zář 2024 18:31
-
-
Odemčení již vyřešeného fóra Příloha(y)
od Prorock » 17 lis 2024 09:35 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 2
- 4920
-
od Prorock
17 lis 2024 11:06
-
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4713
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”