Jak nás víc lidi čtou a víc se ptají je někdy těch posledních 20 témat v hlavičce málo alespoň mě se to tak jeví hlavně když je den blbec a ukáže se třeba nový vir.
Z rušil bych SRS zprávy a přidal tam dalších 10 témat takže by z toho bylo TOP30.
Opět budu rád když napíšete svůj názor.
Těm co mi sem napíšou že mohu použít funkci zobrazit příspěvky od poslední návštěvy za sebe odpovím vybírám si podle témat nikoli podle posledních příspěvků pokud je téma které mne zaujme nebo kde si myslím že bych svým názorem byl něco platný otevřu ho. Dále pokud sem do tématu přispěl řídím se upozorněními z e-mailu. Jak na PC-Help fungujete vy?
Místo TOP20 - TOP30 (Vyřešeno)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Místo TOP20 - TOP30 (Vyřešeno)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Přikláním se k tvému nápadu - ještě vloni jsem to chtěl navrhnout také. A k té tvoji poznámce o zobrazení příspěvků od poslední návštěvy na fóru tě také podržím, protože bych to potřeboval nějak upravit. Uvedu příklad:
Do fóra se přihlásím třeba v 10:00 hodin a je tam pro mne 30 nových příspěvků od mojí poslední návštěvy. Z jakýchkoli důvodů právě v tom okamžiku musím uzavřít internetový prohlížeč a jít pryč. Pak se třeba v 10:10 hod. vrátím, opět kliknu na odkaz pro zobrazení nejnovějších příspěvků od moji poslední návštěvy, ale tentokráte je tam počet příspěvků 0 (protože již jednou jsem měl tento seznam zobrazený). Takto mi tato funkce vlastně nepomůže a musím hledat postupně po všech sekcích.
Nevím, zda to lze nastavit nějak jináč, teď mám v hlavě vygumováno. Počkám na názory a návrhy jiných.
Do fóra se přihlásím třeba v 10:00 hodin a je tam pro mne 30 nových příspěvků od mojí poslední návštěvy. Z jakýchkoli důvodů právě v tom okamžiku musím uzavřít internetový prohlížeč a jít pryč. Pak se třeba v 10:10 hod. vrátím, opět kliknu na odkaz pro zobrazení nejnovějších příspěvků od moji poslední návštěvy, ale tentokráte je tam počet příspěvků 0 (protože již jednou jsem měl tento seznam zobrazený). Takto mi tato funkce vlastně nepomůže a musím hledat postupně po všech sekcích.
Nevím, zda to lze nastavit nějak jináč, teď mám v hlavě vygumováno. Počkám na názory a návrhy jiných.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pár jsem si jich přečetl, ale za rok a půl asi tři zprávičky, to je málo. Takže jsem pro. Ovšem uvědomme si, že kdyby došlo na rozšíření na TOP30 (správněji asi NEWS30), pak človíček, o kterém si od šesté strany debaty o ničem, začínáme myslet, že je jen provokující prudič a při deváté již nabíráme jistotu, nezapadne se svým "problémem" na smetiště dějin po jednodenní ignoraci, ale až po téměř dvoudenní. Za tu dobu se vždy najde někdo nový, kdo zareaguje a nezmizí a nezmizí... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem též pro 30! Někdy musí člověk vypadnout a když se vrátí třeba druhý den pracně hledá jak to dopadlo, či zda se problém ještě řeší. Holt skleróza nebolí, ale co se jeden nakliká!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak se pripojuji ke vsem vyse prispivajicim a byl bych taktez pro.Za tu dobu co tu jsem,jsem RSS zpravy vyuzil snad jednou,cili rozsireni by me osobne prislo velmi vhod.Na RSS by podle meho stacil nejaky odkaz napr v liste,kde je FAQ,Nastaveni,Soukrome zpravy,Lide,Skupiny,Hledat,Registrace,Prihlaseni/Odhlaseni Zbyva tam jeste kus mista,ktery je jak delany na odkaz RSS zpravy
Cili jsem jednoznacne pro a zaroven timto prohlasuji Jenicka za nejvetsiho iniciatora a zlepsovatele na PC-HELPU 

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
mmmartin píše:30
tomu říkám rázná a všeobsahující odpověď

ale taky se přikláním ke 30, v době kdy se rss zprávy zavedly tady nechodilo až tolik lidí jako dnes, takže bych uvolnil místo důležitějším věcem
líbí se mi možnost, kterou tady naznačil briza, rss nerušit, jen jim vyhradit jiný prostor
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5769
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2044