Jsem tu zas a doufám že opět se zajímavou diskusí.
Začínají se zde na fóru objevovat nováčci, které bych tu nejraději neviděl. Odpovědi typu „Jste všichni blbí je to tak jednoduché.“ a tím příspěvek končí mě zvedají ze židle.
Podle mne jde toto chování s dobou a bude tím jak jsme na veřejnosti jako fórum čím dál tím známější přibývat.
Trend chování dnešní mládeže jsou ostré lokty, pokud mám nějaké znalosti nikomu a za žádných okolností je neprozradím dotyčný by je mohl 1) použít proti mně 2) být lepší než já.Obojí by mě mohlo připravit o zisk.
Teď mi ale prozraďte jak se tomu bránit protože na tomto fóru je trend nastaven zcela obráceně. Trpělivě vysvětlovat a odpovídat i na dotazy typu „Koupila sem si PC a nejde mi internet“ Když se pak zeptáte jaké má připojení. „Žádné to musí být aby mi to šlo?“
Konec konců každý kdo tu má víc poprášená ramena se tu na fóru určitě s tazateli typu totální lama a král king kongů setkal .
Jde mi v podstatě o to že jeden King Kong je schopen odradit 10 totálních lam a toto fórum by díky takovým lidem pomalu upadat v zapomění.
Tady je příklad který už mě rozhýbal alespoň něco napsat http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=11495 uvádím ho proto abych demonstroval a zároveň navrhl řešení v době kdy píšu tento příspěvek má dotyčný „cukista“ 41 přízpěvků a za to 55 bodů. Za to jak se prezentoval bych to viděl za první prohřešek 41/41 za druhý 41/20 za třetí 41/0 za čtvrtý BAN.
Toto řešení je ale dvousečné zatěžuje adminy a těch je na přibývající množství příspěvků stále málo. Myslím ale že bychom jim mohli pomoci všichni. Pokud bychom v sekci „Vše ostatní“ založili diskusi „Pochvaly a tresty“ označili jí jako „důležité“ a podávaly sem návrhy. Mohlo by to být vlastně dobré nejen jako represe ale také jako motivace. Sám za sebe mohu prohlásit že sem ješitnej až to praská s dveřma. Co to dělá s vámi když vás někdo veřejně pochválí?
Myslím že sem to tu rozebral až dost je řada na vás milý PC-helpáci. Uvítám samozřejmě i reakce všech adminů v podstatě jak sem zjistil až tato diskuse bude vypadat jako uzavřená je dobré ji postoupit LTB k realizaci. (Ono tohle totiž je taková výrobní porada víte?)
King Kongové versus totální lamy
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
King Kongové versus totální lamy
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
a to si myslíš, že někoho odebráním bodů nad sebou samým rozbrečíš ? Jak jim zabráníš po vyhození v nové registraci a v pokračování ? Někteří lidé se chovat umějí a jiní nikoli, jak tady na fóru, tak i v běžném životě. Je to smutné ale je to tak. I mě tady někteří pochválili a jiní zprdli a co se stalo ? nic, chodím tady i nadále, jen určité lidi a hlavně jejich problémy, kvůli kterým tady jsou, jaksi ignoruji. Jestli jim chce ale poradit někdo jiný, může, je to jeho volba. Myslím si, že tohle fórum je přístupno všem a nechtěl bych z něho mít elitářský klub s 20 členy
A jak si sám řekl, zatěžuje to hlavně a zbytečně moderátory, jsem rád když tito na slovo vzatí odborníci si najdou chvíli a svými zkušenostmi zde někomu pomohou, nebo ostatní poučí, nedělej z nich jen úředníky
PS: stále čekám kdy založíš téma - proč nesmazat registrované uživatelé, bez příspěvku a bez více jak roční návštěvy tohoto fóra - jinde na fórech to taky mají, spolu se všemi těmi restrikcemi
A jak si sám řekl, zatěžuje to hlavně a zbytečně moderátory, jsem rád když tito na slovo vzatí odborníci si najdou chvíli a svými zkušenostmi zde někomu pomohou, nebo ostatní poučí, nedělej z nich jen úředníky
PS: stále čekám kdy založíš téma - proč nesmazat registrované uživatelé, bez příspěvku a bez více jak roční návštěvy tohoto fóra - jinde na fórech to taky mají, spolu se všemi těmi restrikcemi
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pašku myslím že zbytečně děláš z komára velblouda. Když někdo neumí formulovat správně otázku a ještě je potom arogantní tak mu těžko někdo odpoví a to si myslím že je ten správný trest. Třeba mu to dojde a přijde s omluvou nebo alespoň s lépe formulovaným dotazem... Já takové arogantní typy ignoruji, "když seš tak chytrej tak si pomoz sám"...
Nač zatěžovat moderátory a adminy sledováním bodů (k čemu vlasně jsou?) a jejich přerozdělování? Pokud dotyčný hříšník není vulgární a nedělá "bordel" tak bych to nechal plavat... Ban a podobné prostředky bych nechal jako krajní řešení....
Fuj to sem se rozepsal...

Fuj to sem se rozepsal...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi stejně jako já, navštěvujete i další fóra nebo poradny, a tak sledujete co se kde odehrává. Myslím, že ignorování arogantních a nepoučitelných, pokud nepřekročí meze (urážky a vulgarismy) postačí k udržení dosavadního renomé tohoto fóra. Jako krajnost je možný BAN, ale jistě víte, že ani ten problém s některým exhibionistou nevyřeší. Smysl bodů mi dosud není jasný, čeho má být vlastně vyjádřením, když je stejně bodů za dotaz, jako za radu. Vyjadřují tedy jen četnost účasti v debatě na fóru. Tedy i nováček tohoto fóra, pokud má znalosti, může poskytnout velmi dobrou radu. Vytváření elitního fóra jen pro někoho se mi již vůbec nelíbí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Asi vše už jste napsali a dá se s tím jen souhlasit. Někdy je to trapárna, ale nikdo s tím nic neudělá - prostě někteří jsou tací. Bohužel. K cukistovi není co dodat, snad jen uznat jeho vědomosti, že pochopil o čem to je, leč neporadil. A tohle je vidět na všech fórech, občas se ozve nějakej "chytrák", kterej sice ví, ale nepoví. Zadávání dotazů a případná formulace se problémem jen být zdá, každý si k tý bedně sedne jednou poprvé a tápe, ale většina se dá usměrnit a podruhé - potřetí už je to O.K. Občas nezbývá nic jiného, než

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj všem, Honzovi díky za zajímavý odkaz - také jsem tam "ztratil" pár vět.....co se týče toho článku "kingové vs lamy", sdílím názor s ostatními. Ač bychom chtěli PC-HELP všichni udělat dobrým a bezúhonným, nikdy se to nepodaří 100%. A ani to dost dobře nejde, pokud chceme, aby fórum bylo stejně přístupné/benevolentní jako je nyní.
Občas např. zabrousím do komentářů k článkům na novinky.cz nebo idnes.cz ...................a tam je to teprve síla! Např. článek o nějaké životní tragédii a pod článkem diskuze na téma "dobře jí tak, svi*i". Ale k věci, něco jako "žalovací mód" jsem již na nějakém fóru viděl - zajímavá věc, ale je to asi extrém. Myslím si, že většina věcí se vyřeší domluvou nebo upozorněním přes SZ mně případně modům. Mísnost s pochvalami by určitě byla dobrá, ale komu by se chtělo do ní psát?? Myslím si, že ten komu pomůžete (a že jich není málo!) vám tisíckrát raději poděkuje přímo v příspěvku.
Občas např. zabrousím do komentářů k článkům na novinky.cz nebo idnes.cz ...................a tam je to teprve síla! Např. článek o nějaké životní tragédii a pod článkem diskuze na téma "dobře jí tak, svi*i". Ale k věci, něco jako "žalovací mód" jsem již na nějakém fóru viděl - zajímavá věc, ale je to asi extrém. Myslím si, že většina věcí se vyřeší domluvou nebo upozorněním přes SZ mně případně modům. Mísnost s pochvalami by určitě byla dobrá, ale komu by se chtělo do ní psát?? Myslím si, že ten komu pomůžete (a že jich není málo!) vám tisíckrát raději poděkuje přímo v příspěvku.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kluci dobrá zas jedna kravina Kdybyste chtěli abych s tím přestal aby ste mě tu nebrali jen jako prudiče dejte vědět. Sori že sem se neozval dřív doma mi vypadlo připojení a to bývé vždy na dlouhé lokte.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale no tak Jenicku fuj,zalovat se preci nema.
Je fakt,ze obcas me neco taky zvedne ze zidle.Ten tvuj odkaz je presne ten pripad a nedalo mi,abych se tam nejakym zpusobem nevyjadril.Samozrejme by bylo blaznovstvi cekat,ze se stoupajicim poctem uzivatelu se nam sem nenahrnou nejaci exhibicionisti,kteri nejdou ke slovnimu prujmu daleko.Je potreba to brat trosku s nadhledem,zkusit usmernit a kdyz to nepujde tak si jednoduse rict,ze je to zrejme nejaky zakomplexovany jedinec,ktery si takhle zveda sebevedomi.Myslim,ze pak postaci pouha ignorace a danemu individuu casem dojde chut sem dochazet,kdyz uvidi,ze na nej nikdo nereaguje.Nejaka uzavrena komunita,nebo presprilis prisne pravidla by asi nebylo to uplne nejlepsi.Proste privitejme kazdeho slusneho uzivatele s otevrenou naruci. 

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Karlos prived si mě na myšlenku (šmankote průser už zas myslí) Mam na tohle dost krátkou paměť a ten bonz blok by se mi hodil navíc ne vždy se k tomu musím nachomítnout. Docela by se mi hodilo nějaké osvěžovadlo paměti abych mohl napsat "tady tady a tady děkujeme za účast obrať se na jiné fórum".
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
!
Ze se na to panove radeji nevykaslete.
Zatezovat si zivot takovyma hloupostma.
Dyt je to lidske ze kazdy obcas ujede a pokud se neumi vratit do normalu tak jsou vzdy moznosti jak to eliminovat
(
i Ja ujizdim)
Zatezovat si zivot takovyma hloupostma.
Dyt je to lidske ze kazdy obcas ujede a pokud se neumi vratit do normalu tak jsou vzdy moznosti jak to eliminovat

(

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”