Jak umístit fajivku vyřešeno?? (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jak umístit fajivku vyřešeno?? (Vyřešeno)

Příspěvekod Verxes » 07 úno 2007 16:49

Mám zde již hodně příspěvků, které osobně považuji za vyřízené,tak se chci zeptat jak to označit takovým tím zatrhávátkem?? Nebo to dělají jen admini??
A za jak dlouho to tam dají?? dík

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 úno 2007 14:03

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 08 úno 2007 16:51

Jan Pašek píše:Prostuduj tuto diskusy http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=7576

hmm.. dík tak jsem si to prošel, asi to má svý pro i proti, ale myslím si že by se tim aspoň vyřešilo zobrazování dávno vyřešených příspěvků v top20, jinej smysl to asi nemá, já stejně když už problém je vyřešen tak jen odškrtnu upozornění na příspěvek a je mi jedno co tam kdo probírá... no nic, tahle otázka stejně byla spíš z hladu.. :D
Tak dík a tímto je můj dotaz vyřešen, taky když si mi dal ten odkaz na tu diskuzi, tak to stejně nemůžu tuhle smazat že? Takových duplicitních diskuzí tady je, že člověk ani nepozná že někde se válí příspěvek, ve kterém je jeho dotaz zodpovězen a když na to přijde, tak by mělo jít třeba tu svojí diskuzi smáznout...
Ono totiž když používám hledání, tak stejně netrefim přesně to, co který autor použil jako název.. takže mi to najde velký ku...lový
no nic
:bigups: :| :twisted: :evil:

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 08 úno 2007 19:05

Já bych vyřešené problémy nemazal! Odpovědi neslouží pouze pro zadavatele původního dotazu, ale stejné problémy může mít spousta jiných lidí a ti pak "za bukem" čekají jak kdo navrhne řešení. A navíc pánové - nebuďme sobci. To neznamená, že když někdo poradí nám, tak odpovědi honem ukryju, aby z toho nemohl mít užitek i někdo jiný. Od toho asi toto fórum není. Takže můj závěrečný názor:

I vyřešené problémy nemazejte - mohou posloužit i někomu jinému.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 08 úno 2007 19:42

I vyřešené problémy nemazejte - mohou posloužit i někomu jinému.

My ale žádný příspěvky mazat nechcem - kdybys pořádně četl, tak bys to věděl, jdem nám jen o to že se i vyřešené problémy stále objevují v top20...

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 10 úno 2007 23:11

Ahoj, označení "fajfkou" mohou momentálně provádět pouze moderátoři a admin, nikdo jiný. Tohle řešení se ale ukázalo jako nedostatečné - nemáme tolik moderátorů, zdá se, že se to nedá stíhat. Proto tyto ikony budou přístupné (s patřičným zvýrazněním) i ostatním uživatelům fóra - časově to vidím tak do týdne - tím by bylo označování vyřešených příspěvků značně usnadněno.

Díky, zdraví

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 11 úno 2007 09:54

Ltb píše:Ahoj, označení "fajfkou" mohou momentálně provádět pouze moderátoři a admin, nikdo jiný. Tohle řešení se ale ukázalo jako nedostatečné - nemáme tolik moderátorů, zdá se, že se to nedá stíhat. Proto tyto ikony budou přístupné (s patřičným zvýrazněním) i ostatním uživatelům fóra - časově to vidím tak do týdne - tím by bylo označování vyřešených příspěvků značně usnadněno.

Díky, zdraví

Ok, díky, tímto je dotaz vyřešen.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 18 úno 2007 21:55

Ahoj, zvolil jsem "cestu nejmenšího odporu". Uzavírání příspěvků je nyní možné, dostupné všem registrovaným ;-)

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”