Noví moderátoři či VIP? (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Moderátor???

Anketa končí za 28 črc 2007 00:47

Baron Prášil
2
6%
Blue Spirit
2
6%
majkll
1
3%
James_Radlle
2
6%
fredik
4
13%
karlos
7
23%
mmmartin
4
13%
Weslo
3
10%
Jan Pašek
1
3%
petr.s
5
16%

Celkem hlasů: 31

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Noví moderátoři či VIP? (Vyřešeno)

Příspěvekod Damned » 19 dub 2007 00:47

Kolik Modů?
Pokud by se chtěl někdo přidat, nebo měl někdo nápad,klidně zkusím doplnit.
Nezkusím, prý nejde. 8)
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Reklama
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 19 dub 2007 03:00

teda,mno,já to dneska sledoval jenom po vočku-o to víc teď čučim jak sůva z nudlí :smile:
pravdou je,že biju viry i na jiných fórech,ale tady se nějak cejtim,hm... doma :shock:
a chodim se sem bavit. a nechtěl bych aby to bylo jinak.

všichni ti lidé pode mnou mají v mojich očích vysoké renomé a mohli by dostat klíče všichni.

někde tady sem četl názor,že by to snad někdo dělat chtěl. proč?
jestli sem to dobře pochopil,tak jde o přesouvání přízpěvků,upozorňování uživatelů na chování
výrazně vybočující z normy a řekněme standardů fóra a možná i mazání :shock:

to mi nepřipadá zábavný a určitě to dělat nechci :wink:
což samozřejmě neznamená,že nebudu :|

a myslim že do seznamu patří každej,co tady pomáhá,nepředvádí se,zkrátka přispívá k pohodě
a konstruktivní náladě na fóru-takže i ty Damnede. čtyři měsíce na fóru a si jedním s pilířu antivirový sekce. takže jako tebou navrhovaný-navrhuju tebe :bigups:

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 19 dub 2007 09:15

Baron Prášil píše:a myslim že do seznamu patří každej,co tady pomáhá,nepředvádí se,zkrátka přispívá k pohodě
a konstruktivní náladě na fóru-takže i ty Damnede. čtyři měsíce na fóru a si jedním s pilířu antivirový sekce. takže jako tebou navrhovaný-navrhuju tebe :bigups:

To je od tebe hezký,ale já se ještě učím,takže si myslím,že mí učitelé by tu být mohli :lol: .

Navíc si sháním práci,takže nelze říct,že bych se tu zde mohl tomu věnovat . A nemám ambice se chlubit sousedům, protože se mnou netříská puberta.

Nehlasoval jsem a ani tam nejsem, protože v tom seznamu být nemám, toť jednoduché.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 19 dub 2007 09:42

:lol: :lol: :lol:
než budete hlasovat přečtěte si pořádně příspěvky v předmětu : moderátoři
ať zbytečně nedávate hlas člověku co má k tomu negativní postoj (stejně by to nevzal když tak píše)
(a nebo jo? je to taktika?)
ps: asi budu hodně překvapený kdo zvítězí.... :lol: že?
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

petr.s
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 19 dub 2007 11:40

a víte jak to teda bude, jelikož já jsem psal majkllovi a on mi napsal že prej se Ltb ještě nevyjádřil, tvoje anketa damnede je dobrá :wink: , ale v podstatě stahuje z kůže medvěda, který ještě běhá po lese
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
:alian:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 19 dub 2007 11:54

Mno jsem poctěn i pohoršen mám sladkokyselý úsměv. Za prvé fóru se nevěnuju pravidelně. Za druhé Alespoň SZ s upozorněním na tyhle témata by se hodila prstíky bi ti neupadli. Takhle je to jak kdybi si mi chtěl oženit bez mého souhlasu.
Takže momentálně mi nejvíce z duše prášil Baron Prášil.
Naposledy upravil(a) Jan Pašek dne 19 dub 2007 11:57, celkem upraveno 1 x.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 19 dub 2007 11:56

Dobry napad, ze jste zalozili ohledne moderatoru nove tema, protoze ono šesti strankove se vazne uz nedalo cist :wink: tim myslim jak obsah, delku, neprehlednost.

Jinak ohledne meho casu - na tomhle foru travim spousty casu, uznavam ze opravdu kazdemu poradit nedokazu, ale to asi nikdo. Proto vesele hlasujte pro koho chcete :smile:
Naposledy upravil(a) James_Radlle dne 19 dub 2007 12:00, celkem upraveno 1 x.
Počítač: ANO! :bottle:

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 19 dub 2007 11:57

Mno ono to nakonec může dopadnout takhle:
podívejte se na fórum....kolik je tu schopných lidiček ......a admin vybere pár VIP a tím to hasne a celá věc bude vyřešena ...a tady ten seznam na ty VIP stačí na výběr Adminovi..... a vyřešeno 8)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 19 dub 2007 12:01

PLS posoupněte mi sem link na to puvodni tema vypadato ze budu mít co číst já o něm totiž nevím.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 19 dub 2007 12:09

Jan Pašek píše:PLS posoupněte mi sem link na to puvodni tema vypadato ze budu mít co číst já o něm totiž nevím.

http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=14028

Velmi obsahle!!! :lol:
Počítač: ANO! :bottle:

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 19 dub 2007 12:44

Jan Pašek píše:Mno jsem poctěn i pohoršen mám sladkokyselý úsměv. Za prvé fóru se nevěnuju pravidelně. Za druhé Alespoň SZ s upozorněním na tyhle témata by se hodila prstíky bi ti neupadli. Takhle je to jak kdybi si mi chtěl oženit bez mého souhlasu.
Takže momentálně mi nejvíce z duše prášil Baron Prášil.

Omlouvám se se všem které jsem zde vypsal do ankety, že sem je neinformoval. Až se vrátím z Plzně, pošlu všem SZ s linkem

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 19 dub 2007 13:06

Damned postupně pročítám to původní téma a věc se má nyní tak: Ty si třeba sedneš k PC a pročteš si všechny přízpěvky od poslední návštěvy. Já si prostě vyberu téma a tam se snažím alespoň dovést nešťastníka do konce nebo a to je častější přizpět troškou do mlýna. Takže sem nebyl v obraze a nemohl ani reagovat na nějakou výzvu o zaslání SZ s vlastním názorem. Pokud by si byl pozorný nenajdeš tam v původní diskusy ani jeden přízpěvek odemne a to něco naznačuje. Prostě není to tak že vím o všem co se na tomhle fóru děje. Proto první reakce protebe možná překvapivá a ostrá.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”