URL Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jste pro vytvoření dalšího tlačítka pro snadné vložení odkazu?

Ano
15
83%
Ne
1
6%
Jsem pro jiný způsob
2
11%

Celkem hlasů: 18

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

URL  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 10 kvě 2008 15:25

Zdravím, nevím jestli nejsem moc náročnej :lol: ale nedalo by se do té první závorky implementovat to rovnítko?
Takže by to nevypadalo takto - [url][/url] ale takto [url=x]x[/url] .
Byl bych :D
Myslí tedy bez těch dvo x. Ono mi tam to = nešlo nijak vložit ?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: URL

Příspěvekod memphisto » 10 kvě 2008 15:29

jaj ty jsi náročnej.to ti nestačí tam to rovnítko dopsat? :D to zas takový problém není :D
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 10 kvě 2008 15:52

Náročnej není, spíš línej. :lol:

guest

Příspěvekod guest » 10 kvě 2008 15:52

Ale není to se mnou až tak zlý, tedy s tou náročností. Hoší to je ale s pamětí, už jsem na něj párkrát zapoměl a musel jsem to opravovat. A s mým připojením občas skřípu zuby. :lol:
Tommy4, trocha pravdy je i na tom.

Tak jsem o tom chvilku přemýšlel a nedá mo to abych ještě nepřipsal následující.
Ono to asi nebude o nějaké náročnosti anebo lenosti. Je to spíš o názoru a o možnostech. Prostě obecný dotaz, podobný tomu zda awatar vlevo anebo vpravo apod. Tím že lidi přidávají svoje názory a někdy i takové jako já :lol: se to všechno vyvíjí.
Ostatně ještě asi před rokem jsem si toho nevšímal, ale tady na fóru jsem se zeptal a psal jsem to všechno. Takže ta lenost asi ne, komfort ? :lol:

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 10 kvě 2008 16:27

No , na jiných fórech je to taky tak , tak v tom nevidím problém.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

guest

Příspěvekod guest » 10 kvě 2008 16:40

Pokud jsi to pojal jako že v tom vidím problém, pak jsem ten dotaz asi špatně položil.
Taky v tom nevidím problém, ale s jinými fóry bych to nespojoval, a nejen fóry, ale obecně.
Pokud je jinde něco jinak, pak je to zajímavý jenom když je to lepší a je třeba se přiučit.
Pokud je to jinde horší, anebo stejný (to už ale není jinak), pak je to nezajímavý.
P.S. Koukni do podpisu na moji "sestavu". Koupil by sis to také, kdybych byl tvůj soused ?
Vůbec jsem tím dotazem nechtěl rozdmychávat nějaké emoce, viz. můj předcházející příspěvek. :-(

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 10 kvě 2008 16:44

Mě by to taky vyhovovalo s tím "="... :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 10 kvě 2008 16:50

já jsem neutrální, ale nevadilo by mě to tam. když napíšu do příspěvku třeba http://www.seznam.cz, tak mi to tam stejně udělá z něj odkaz i bez těch značek. jinak to [url= ][ /url] je šikovná věcička a používá ji snad každý.alespoň by se pak třeba nemnožily dotazy jak udělat ten modrý text a když na něj kliknu, tak se otevře odkaz :D
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 10 kvě 2008 16:54

Mě je to jedno...ja to nepoužívám :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 10 kvě 2008 16:56

Mně je to taky jedno, je mi jedno, jestli budu muset kliknout navíc jednu klávesu nebo ne. :smile:

guest

Příspěvekod guest » 10 kvě 2008 16:58

To je přesně o tom co píšu, ostatně ten dotaz jsem tu taky měl. Pak mi někdo poradil a kdoví jak dlouho jsem to psal všechno.
Prostě toho chceme čím dál víc a nevidím na tom nic podezřelýho. Teď se taktuje, tuninguje , Casemoddinguje a kdoví co ještě. Ale o tom to je. Kdyby tomu tak nebylo, bylo by to jako před 20-i lety.
Tenkrát když jsem chtěl na Sharpu namalovat kružnici tak příkaz Circle a spousta souřadnic a parametrů. Dnes stačí jeden klik a potažení myší.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 10 kvě 2008 17:08

Ale ten, kdo tam nebude chtít mít =, ho bude muset mazat, takže jsme zase na začátku.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”