Dotaz k přesunu celého vlákna (diskuse) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Dotaz k přesunu celého vlákna (diskuse)

Příspěvekod Jan Pašek » 06 srp 2008 21:09

Už sem tu dneska zas :evil: Rozdělil sem si to co tvořím v testovacím fóru na jednotlivé příspěvky podle tématu. nyní se tedy dá odkazovat na jednotlivé odpovědi (témata) toho bych chtěl využít k tvorbě obsahu. Když ty odkazy na jednotlivá témata udělám už nyní v testovacím fóru budete je muset při přesunu mého dílka do FAQ (nebo někam jinam) přepisovat ručně nebo to SW který na to máte udělá za vás?
Znovu stejná otázka jinak položená: Co je pro vás lepší? Udělat obsah nyní v testovacím fóru. nebo ho dotvářet až po přesunu vlákna na definitivní místo?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Dotaz k přesunu celého vlákna (diskuse)

Příspěvekod fredik » 06 srp 2008 21:36

Když si uděláš obsah v rámci tvého tématu, tak bude fungovat stejně i po přesunu do jiné sekce.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 srp 2008 21:46

To se dalo tušit. Mě šlo o to bych vám místo jakés takés pomoci nepřidělal práci. Přepisovat odkazy ručně by mohlo být na smrt.
Ještě jednou jestli sem to dobře pochopil napíšu si obsah nyní a až se to bude přesouvat SW co na to používáte vám ty odkazy sám převexluje do jiného umístění. Takže vás to nijak nezatíží.
Ps: konec konců už to tam mám naznačené.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 07 srp 2008 18:41

Je to tak. Uděláš si obsah a až to budeš mít hotové a pak se to přesune, tak to bude fungovat stejně jako by to bylo na místě kde jsi to vytvořil. Pokud jsi se někdy zabýval celou adresou u jednotlivých příspěvků, tak jednotlivé parametry mají svůj význam. Když to vezmeš např. na tomto tématu: viewtopic.php?f=25&t=29939
f=25 => je identifikátor této sekce (připomínky k fóru)
t=29939 => identifikátor tohoto tématu a jednoznačně ho určuje.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Dotaz k přesunu celého vlákna (diskuse)  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 07 srp 2008 19:01

Děkuji zdvořile, děkuji uctivě.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Upgrade grafické karty nebo celého PC?
    od dexikovicek » 21 srp 2024 22:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2280
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    22 srp 2024 09:59
  • Dotaz- bottleneck
    od vasson » 24 pro 2024 22:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    2225
    od Cleric Zobrazit poslední příspěvek
    25 pro 2024 11:47
  • Dotaz na výběr SSD disku