Ahoj. Jelikož se tady poslední dobou hodně rozmáhaj topicy o dotazy na to co si má a co nemá koupit, tak sem dostal takovej nápad. Co tu někdě založit sekci Nákupní poradna? :) Já bych řek, že by to bylo super. Určitě by se to tu spřehlednilo. Hodily by se tam takový ty Weslovy sestavy atd. Co vy na to?
//mod by Ltb - malá úprava předmětu
Jeden malej návrh - nová sekce
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jeden malej návrh - nová sekce
Naposledy upravil(a) Rewqa dne 17 srp 2008 19:48, celkem upraveno 1 x.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Jeden malej návrh
dobrý nápad....
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
já si myslím že typy na dobrý hw je dobrá sekce
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jj tiez si myslim ze je to dobry napad
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myslím že stačí sekce:Novinky, tipy na dobrý hardware
kde každý má možnost se dotázat a každý může reagovat.
To že Weslo se snažil spřehlednit situaci a dal tam velmi solidní sestavy + dal odkazy na recenze či testy a přispělo tam dost lidí stále nestačí na lidskou pohodlnost a zvídavost v tom že lepší je se znovu a znovu zeptat a hledat to co je mi blíže a k tomu je právě ta sekce na novinky a tipy.
Tedy rozšiřovat forum o další sekci dopadne časem jako již zaběhlá původní sekce (nic tam nebude jiného)
a tedy i když je to zajímavý nápad tak silně pochybuju že v praxi se tam bude něco měnit či vylepšovat než doposud .
závěr: nechal bych to tak jak to je (lidi se nezmění )
a než hledat budou se opět a neustále ptát a proto jsou na forech lidi kteří budou neustále a opět odpovídat - hold je to na každém z nás
kde každý má možnost se dotázat a každý může reagovat.
To že Weslo se snažil spřehlednit situaci a dal tam velmi solidní sestavy + dal odkazy na recenze či testy a přispělo tam dost lidí stále nestačí na lidskou pohodlnost a zvídavost v tom že lepší je se znovu a znovu zeptat a hledat to co je mi blíže a k tomu je právě ta sekce na novinky a tipy.
Tedy rozšiřovat forum o další sekci dopadne časem jako již zaběhlá původní sekce (nic tam nebude jiného)
a tedy i když je to zajímavý nápad tak silně pochybuju že v praxi se tam bude něco měnit či vylepšovat než doposud .
závěr: nechal bych to tak jak to je (lidi se nezmění )
a než hledat budou se opět a neustále ptát a proto jsou na forech lidi kteří budou neustále a opět odpovídat - hold je to na každém z nás

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně je tu sekce novinky, tipy na dobrý hardware. Toi úplně stačí, takže nesouhlasím.
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewqa píše:Ahoj. Jelikož se tady poslední dobou hodně rozmáhaj topicy o dotazy na to co si má a co nemá koupit, tak sem dostal takovej nápad. Co tu někdě založit sekci Nákupní poradna? :) Já bych řek, že by to bylo super. Určitě by se to tu spřehlednilo. Hodily by se tam takový ty Weslovy sestavy atd. Co vy na to?
Ahoj, díky za nápad - možná neprozradím příliš, když napíši, že jsme již společně s moderátory (na popud Wesla) téma opakujících se dotazů na nákupy HW řešili, Weslo přišel s návrhem "oficiálních threadů", kdy by se nákupy řešili ve speciálním tématu hned za "odborným" úvodem.
Např. povídání o výkonných grafických kartách XY, uvnitř tohoto tématu by pak přibývaly dotazy na nákup takovýchto grafických karet. Z tohoto důvodu bychom fórum o další sekce zatím spíše nerozšiřovali, zkusíme toto řešení a uvidíme, jak se uchytí.
P.S. samozřejmě ostatní mohou dále připisovat své názory, díky za ně!
Díky, zdraví
Tak když už jsme u těch nápadů, tak by bylo dobrý, kdyby místo těch nejaktuálnějšíchh příspovků jich bylo více, třeba by stačila aby tam byla strana 2, kolikrát nějaký tema nepročtu
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jeden malej návrh - nová sekce
zbytečnost .. když jsem přijdu mrknu na aktuální a pak postupně projíždím ostatní témata
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
no mel by si treba poslednich 30 aktualnich, to by byla víhoda ne, a navis to nei zadnej problém udelat:) pak je blbí všechny skupyny temat projizdet
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Držte se prosím tématu, které zde nadnesl Rewqa. Diskuze o TOP15 sem nepatří, díky.
peomin, ale nechtelo se mi zakladat novy, tema , a jelikoz je jeho problem vyresen tak jsem to sem napsal
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 142
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
dnes, 21:09