české fórum? Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

bobak11
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

české fórum?  Vyřešeno

Příspěvekod bobak11 » 28 zář 2008 06:42

Zdravím, chcem sa spýtať je toto len české fórum? Ide totiž o to, že 25.9. som napísal príspevok viewtopic.php?f=3&t=31578 a doteraz mi nikto nebol schopný alebo ochotný naň odpovedať, tiež som napísal včera viewtopic.php?f=3&t=31642 a tiež sa nikto neozval. Tak som došiel k názoru, že asi príspevok od slováka a po slovensky je tu nežiadúci. Dúfam, že to nie je naozaj tak. Ďakujem

//mod. by Ltb: netřeba, aby celý text byl tučným písmem ;-), upraveno.
ahoj

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: české fórum?

Příspěvekod jaro3 » 28 zář 2008 07:43

Toto fórum je česko-slovenské, poznal bys to podle příspěvků..Bohužel naši antiviroví experti jsou dost zaneprázdněni a proto se Ti nedostalo patřičné odpovědi. Já se tu snažím odpovídat , ale nejsem expert a práce je mnoho, jak určitě sám vidíš. Konkretizuj svůj dotaz ohledně chování compu, hlášek a pošli výpis logu HJT do správné sekce.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 28 zář 2008 10:58

Toto fórum je celosvětové :wink: Jen se bohužel stalo, že nikdo neznal odpověď na tvůj problém, nebo nikoho neoslovil nadpis tématu. Kdyby ses podíval, kolik česky psaných témat zůstává neřešených, jistě by ti došlo, jak bylo tvé nařčení tohoto fóra z nacionalizmu hloupé. Přiznám se, že si vzpomínám na tvůj nadpis s IE ve výpisu nových témat, ale ani jsem jej neotevřel, protože IE již pár let nepoužívám a tudíž o něm nic nevím. Navíc mi přišlo hloupé dávat radu typu: "Pokud máš problémy s IE, tak přejdi na Firefox a zbavíš se jich navždy" :wink:
Co se týká sekce virů, máme tam poslední dobou "personální problémy", hodně našich antivirových es je v poslední době zavalených prací a ten zbytek má pak pekelné hoňky. Možná by ti s konkrétním typem viru pomohlo prolistovat starší témata a podívat se po návodu.
Věřím, že i přes drobné nedorozumění zachováš tomuto fóru přízeň, protože zde opravdu neřešíme národnostní, etnické, politické, či jakékoliv názorové odchylky. :D
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 28 zář 2008 11:48

karlos píše:...protože zde opravdu neřešíme národnostní, etnické, politické, či jakékoliv názorové odchylky. :D

Krásně řečeno, vypovídá to za vše. Díky oběma (jaro3, karlos) za reakci, plně souhlasím.
Díky za trpělivost

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 28 zář 2008 12:44

To kekesko:
tvůj dotaz jsem četl, ale nevěděl jsem radu, většinou když znám, hned odpovím. Odpovídám i na jiných odborných forech pokud znám, rozumím jazyku. Moderuji jakési menší forum, kde slovenští kluci se také ptají, často si odpověď ani poslanou mailem nevyzvednou. Je to v lidech! A nezáleží na jazyku, barvě a pod. ale na charakteru a poctivosti a kvalitě osobnosti i tazatele. Ono vzdělaných výrazných nekonfliktních osobností na českém netu zase tak moc není, ale už se objevují pomalu na nově zakládaných webových stránkách.
Radím, proto před dotazem podrobně prostudovat předchozí řešení na foru pc-help, často pod stejnými dotazy, které už byly řešeny.
Klid, trpělivost a rozvaha při diagnostice chyb a jejich řešení souvisí s kvalitou fora, ne zbrklost a válka odpovědí.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přihlašování na fórum
    od liborek » 07 led 2025 17:26 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    16926
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 11:43

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”