novej moderator Vyřešeno
novej moderator Vyřešeno
nechapu proc neni takovej uživatel jan pasek moderatorem...vi o cem forum je a nenasel jsem zadny hloupy prispevek od nej...nebo tommy ktery se mi zda aktivnejsi nez nekteri jini (nejmenovani) moderatori...
Re: novej moderator
Já si stejně myslim že nejinteligentnější příspěvky máš ty!

Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
no tak to dikyyy xD no ale kdyz se podivas do skupiny mods_senior tak jsou mi nektera jmena uplne cizi...mmmartin...toho jsem tady snad ani nikdy nevidel...
souhlasim s lucasem

a me nekdo nenavrhne
(mozna proto ze si to nezaslouzim ale to je jedno xD)

a me nekdo nenavrhne

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
martas uz me nekolikrat pomohl ... ono když většinu času na fóru tráviš jen v určité kategorii tak není šance poznat je všechny ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
samozrejme je tu vice takovych lidi...ale honza se mi zda byt takovy dobry na tohle...
a nenapadlo tě třeba že to nechcou dělat že nemají na to čas že mají rodinu a ne čas být furt jenom na komplu??? hm

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tady by se měla vytvořit nějaká speciální sekce SPAM a tam by se mohl ower95 a jemu podobní vypovídat
moderátoři se snaží chodit na fórum co nejčastěji a musíš taky pochopit, že mají jiné starosti (práce, manželky atd.) než ty. ty si sbalíš cvičky a svačinku do pytlíčku a pak jdeš do školy. příchodem ze školy pro tebe končí den. oni často dělají i po nocích a připravují si věci do práce atd. prostě nevíš, co to všechno obnáší. třeba na to jednou dojdeš a pochopíš

moderátoři se snaží chodit na fórum co nejčastěji a musíš taky pochopit, že mají jiné starosti (práce, manželky atd.) než ty. ty si sbalíš cvičky a svačinku do pytlíčku a pak jdeš do školy. příchodem ze školy pro tebe končí den. oni často dělají i po nocích a připravují si věci do práce atd. prostě nevíš, co to všechno obnáší. třeba na to jednou dojdeš a pochopíš

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
nj ale kdyz na to nemaj cas tak proc jsou moderatori? misto nich mohli byt mnohem aktivnejsi uzivatele...jinak ten spam by se hodil :)
já myslel uživatele kteří nejsou modi.....práce moda neobnáší jenom přispívání
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takovýhle lidi jsou na netu (a nejenom tam) všude, kde je nějaká funkce .. ať už jsou to různé chaty (lide.cz, XChat, ..), fora, atd .. jejich práce je jednoduchá .. otravovat ostatní neustálými připomínkami typu "A proč tu funkci dělá tenhle?" "Ale on to dělá blbě/málo/divně/nějak .. " "Ten a ten by ji dělal líp" .. až se dostane k "Proč to nedělám já?" a "Já bych to dělal nejlíp" .. Od zavedení moderatorů tady na foru sem jenom čekal, kdy se někdo takovej objeví a měl sem i pár tipů .. a trefil sem se :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
nn ja nechci byt moderator tady...
mam svou browser hru,svy forum a jsem stastnej...apson nekdo by moh uznat ze mam trochu pravdy....

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1079
-
od Ondrej30
Zobrazit poslední příspěvek
03 črc 2024 17:49
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4012
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 10:26
-
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”