Odznačení tématu za vyřešené Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Odznačení tématu za vyřešené  Vyřešeno

Příspěvekod george » 15 pro 2008 15:00

Každý máme děti nebo je známe, známe jejich otázky a děti se ptají. Omylem a také po jedné negativní reakci ,která však po pochopení se vyjasnila jsem téma sám pro sebe označil za vyřešené (pro sebe) Ve skutečnosti tak tomu není a problém zůstal otevřen a pro zájem členů skvělého fora PC-Help žádám o administrátorské odznačení tak, aby byl dotaz opět přístupný k širší diskuzi.

Téma se zdálo náročné, ale byl jsem rád kolik uživatelů umí odpovědět a poskytnout názor i pro ostatní...Až se tedy budou děti ptát - co jim odpovíme.? Nejsme všichni (a neměli bychom být) jen technoidé, jsme lidé a náš přístup k počítači a životu s ním a rodinou je rovněž důležitý.

Diskuze je volná, zajímá, nikdo není nucen se vyjádřit, pokud o věci nic neví, nechce vědět, nezajímá ho. Ale mělo by, děti se ptají...!

Téma k odznačení za vyřešené viewtopic.php?f=62&t=34006&start=84
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Odznačení tématu za vyřešené

Příspěvekod Pic » 15 pro 2008 16:37

Zrušení odškrtnutého příspěvku jako vyřešeno, může měnit jen admin. Jen přidávám názor k takovémuto příspěvku ve fóru o počítačích. Domnívám se, že na netu je dostatek diskuzních fór, kde je možné o tomto tématu diskutovat. Takže moje doporučení - najdi si diskuzní fórum vhodnější pro tuto oblast, ale nejsem ten kdo zde má rozhodovací slovo. Jinak tady bude někdo za chvíli chtít řešit politické otázky, finanční problémy, počasí, závady aut a nevím čeho ještě.
Vztah k Bohu a náboženství je ryze soukromá záležitost. Na takové otázky dětí odpoví každý rodič podle svého vztahu k náboženství a k dětem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 16 pro 2008 10:28

Sleduji jen zájem uživatelů, s položenou otázkou se myslím jen tak prostí lidé (selským rozumem) snadno vyrovnají, ale na tomto fóru jsou skvělí lidé, kterým věřím. Sám srdcem musíš cítit tu nejistotu a prázdno odpovědi "Nic není dokonalé ani člověk". To přece je klišé...čím více chceme poznat, tím více jsme překvapeni jak málo toho víme. Sledujeme jak lidský mozek si poradí s informacemi a počítačem. To mě zajímá na počítačovém fóru. Lidský computer.
Kdyby zde nebyli bystří uživatelé, kterým to pálí a samostatně přemýšlí o životě - rozhodně jsem dotaz nepoložil. Vím sám o životě docela dost a tak se před vánoci s vámi zamýšlím.
Nejsme přece jen technoidi, kterým stačí vyměnit hardware. Duchovní hodnoty jsou rozumnými lidmi vysoce ceněny u člověka, ne tak svalovina a fysická síla.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 16 pro 2008 16:58

george píše:...Sám srdcem musíš cítit tu nejistotu a prázdno odpovědi "Nic není dokonalé ani člověk"...

Nemusím!!!
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 16 pro 2008 18:30

Tak memtest a vyměnit hardware...!!! :D

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 16 pro 2008 18:55

já naprosto souhlasím s Picem.tohle téma nemá na fóru o PC co dělat. je to hodně osobní téma.jinak pokud to bude označeno za vyřešené, tak se na tom nic nemění a může se klidně odpovídat dál, jen to nebude "zavazet" v TOP 20, kde jsou už odpovídající témata. jinak neber si to špatně, ale v poslední době mi připomínáš Google či Yahoo Bota :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 16 pro 2008 19:36

Souhlasím, nechtěl jsem to pro sebe, bylo to na žádost uživatele fóra. Téma je náročné, věnoval jsem tomu hodně času, který nemám a každý sám ať si svoje myšlenky uspořádá podle svého přesvědčení a výchovy. Na 2 počítačích jsem pracovně online a do školy už docházím jen přes knihovnu, google, internet a databázi. Jsem zvyklý hodně pracovat a být úspěšný.

Skončeme to, nechme to tak jak je a věnujme se běžnému všednímu životu.

george

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 16 pro 2008 19:44

Podle mě ,když je to téma v vše ostatní ,tak mi nevadí. Jen by se nemělo objevovat v TOP 20. Přece jenom je zde fórum o pc. :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 16 pro 2008 20:55

Ahoj george,
je to těžké, rozhodnout se správně a přitom vyjít vstříc opravdu všem. Ale někdy vyjít vstříc úplně všem bohužel nelze...

Memphisto mi to vzal z úst, ať je téma jakkoliv "mimo téma", bylo diskutované a evidentně zaujalo. Přesto všechno rovněž nevidím potřebu téma uměle dávat zpět mezi TOP 20. Lidé mohou reagovat i nadále - téma není uzamknuté, jen je označené za "Vyřešeno" a nezobrazuje se v TOP 20 aktuálně řešených problémů.

Dejme prosím prostor v TOP 20 více akutním a naléhavým problémům, než kterým je celoživotní dilema, zda-li bůh existuje či nikoliv.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”