Přišel mi odkaz na nový příspěvek, ale nevedl na www.pc-help.cz/, nýbrž na www.pc-forum.cz/.
Proč ta duplicita? Nešlo by to rovnou na serveru automaticky přesměrovat?
Jednak jedna doména neuchovává cookies té druhé (neboli opětovné přihlašování), druhak ani z hlediska SEO to nebude to pravé ořechové.
www.pc-forum.cz namísto www.pc-help.cz? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: www.pc-forum.cz namísto www.pc-help.cz?
To je divný,mně to posílá na pc-help.cz
taky pc-help.....
divny
divny

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jserm sice OT ale téma souvisí.
Když už jste se dostali k doménám zajímalo by mne jestli se neplánuje např nějaká dohoda s firmou PC help bo v doméně stačí vynechat pomlčku a jste jinde.
Prostě na překlepech se dá i nehorázně vydělat. Tak proč bychom nezkusili nějakou formu spolupráce.
Když už jste se dostali k doménám zajímalo by mne jestli se neplánuje např nějaká dohoda s firmou PC help bo v doméně stačí vynechat pomlčku a jste jinde.
Prostě na překlepech se dá i nehorázně vydělat. Tak proč bychom nezkusili nějakou formu spolupráce.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Blue Spirit & peta501:
Nerozumím přesně vaší odpovědi – tím, že vás to posíká na pc-help, má te na mysli:
Kdyby platil příklad č. 2, znamenalo by to, že jsou zaplaceny obě domény, ale pc-forum je před očima návštěvníků skryta a dochází k naprosto a jedině správnému přesměrování.
Naopak v prvním případě je to přesměrování nepořádné a přináší imho víc škody než užitku.
Jan Pašek:
To mi připomíná spekulace s překlepy – svého času vedl odkaz atlavista.com jinam než altavista.com.
V případě pc-help.cz × pchelp.cz anebo pc-forum.cz × pcforum.cz bych hádal spíš na náhodu, ale pochybuju, že nám někdo svoji doménu přenechá.
Nerozumím přesně vaší odpovědi – tím, že vás to posíká na pc-help, má te na mysli:
- že se dostanete v obou případech na toto fórum, ale adresa v adresním řádku je odlišná, nebo
- že se dostanete v obou případech na toto fórum, ale adresa v adresním řádku je totožná?
Kdyby platil příklad č. 2, znamenalo by to, že jsou zaplaceny obě domény, ale pc-forum je před očima návštěvníků skryta a dochází k naprosto a jedině správnému přesměrování.
Naopak v prvním případě je to přesměrování nepořádné a přináší imho víc škody než užitku.
Jan Pašek:
To mi připomíná spekulace s překlepy – svého času vedl odkaz atlavista.com jinam než altavista.com.
V případě pc-help.cz × pchelp.cz anebo pc-forum.cz × pcforum.cz bych hádal spíš na náhodu, ale pochybuju, že nám někdo svoji doménu přenechá.
-
- Pohlaví:
Toto mi chodí na Outlook Expres:
Server: PC-HELP.CZ
Fórum: PC-HELP - připomínky k fóru
Téma: www.pc-forum.cz namísto www.pc-help.cz?
Příspěvek od: Myloš
Odkaz na nejnovější příspěvek:
http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=25&t=34472&p=220732&e=220732
Náhled na příspěvek (prvních 300 znaků):
Blue Spirit & peta501:
Nerozumím přesně vaší odpovědi – tím, že vás to posíká na pc-help, má te na
mysli:
[list=1]
[*] že se dostanete v obou případech na toto fórum, ale adresa v adresním
řádku je odlišná, nebo[/*:m]
[*] že se dostanete v obou případech n
Server: PC-HELP.CZ
Fórum: PC-HELP - připomínky k fóru
Téma: www.pc-forum.cz namísto www.pc-help.cz?
Příspěvek od: Myloš
Odkaz na nejnovější příspěvek:
http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=25&t=34472&p=220732&e=220732
Náhled na příspěvek (prvních 300 znaků):
Blue Spirit & peta501:
Nerozumím přesně vaší odpovědi – tím, že vás to posíká na pc-help, má te na
mysli:
[list=1]
[*] že se dostanete v obou případech na toto fórum, ale adresa v adresním
řádku je odlišná, nebo[/*:m]
[*] že se dostanete v obou případech n
Blue Spirit:
Ještě jinak – většinou mi přijde odkaz s adresou pc-help, ale když mi přišel odkaz s adresou pc-forum, zarazilo mě to.
A ptal jsem se na to, co se stane, když do prohlížeče napíšeš (nebo klikneš na okkaz) www.pc-forum.cz – dostaneš se sice sem, ale co máš v adresním řádku? Zůstane tam to, cos napsal, nebo dojde k plnohodnotnému přesměrování a adresa se změní na pc-help?
Ještě jinak – většinou mi přijde odkaz s adresou pc-help, ale když mi přišel odkaz s adresou pc-forum, zarazilo mě to.
A ptal jsem se na to, co se stane, když do prohlížeče napíšeš (nebo klikneš na okkaz) www.pc-forum.cz – dostaneš se sice sem, ale co máš v adresním řádku? Zůstane tam to, cos napsal, nebo dojde k plnohodnotnému přesměrování a adresa se změní na pc-help?
Já tam mám pc-forum.
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Tahle záměna možná může způsobovovat problémy z minulých dnů s přístupem na fórum.
Naposledy upravil(a) guest dne 18 pro 2008 10:35, celkem upraveno 1 x.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
pc-forum je alias na pc-help. Stejně tak se sem dostaneš přes pc-forum.sk
To: Blue Spirit
řekl bych že to tím nebude, protože tento alias už funguje nějaký ten měsíc.
To: Blue Spirit
řekl bych že to tím nebude, protože tento alias už funguje nějaký ten měsíc.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
-
- Pohlaví:
Jasně, však také píšu - možná. Ale někde je zakopanej pes ? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1808
-
od amirinda
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 13:01