Malý počet znaků (písmen) ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Malý počet znaků (písmen) ? Vyřešeno
Mám tu takový problém. Již několikrát se mi stalo, že jsem napsal příspěvek a on mi zmizel (nebyl odeslán) a byla tam červená hláška, že zpráva má malý počet znaků. Netušíte čím to je ? Pak jsem ho musel napsat znova a třeba až napotřetí byl odeslán. 

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Malý počet znaků (písmen) ?
Ve fóru je nastaven určitý limit na min. počet znaků v odesílaném příspěvku => není možné odeslat prázdný příspěvek. Skoro se zdá, že předání tebou napsaného textu z nějakého důvodu selže, fórum obdrží jen prázdný příspěvek a zahlásí chybu. Otázkou zůstává, proč se text neodešle na server??
Napadá mě např. extrémní zatížení fóra při odesílání (je ve fóru v té chvíli hodně lidí??), nějaký firewall napojený na tvůj prohlížeč (??) nebo nahodilé chování tvého prohlížeče? Je toho bohužel hodně, co může tento stav způsobit. Mě se to osobně nestalo, třeba někdo připíše nějakou zkušenost.

Napadá mě např. extrémní zatížení fóra při odesílání (je ve fóru v té chvíli hodně lidí??), nějaký firewall napojený na tvůj prohlížeč (??) nebo nahodilé chování tvého prohlížeče? Je toho bohužel hodně, co může tento stav způsobit. Mě se to osobně nestalo, třeba někdo připíše nějakou zkušenost.
-
- Pohlaví:
Ne často se to nestává, cca 5x a fórum přetíženo nebylo. Firewall to taky není, leda by v tom momentě docházelo u mne k nějakým aktulizacím. Divné je, že tu samou správu to na opakovaný pokus (někdy i vícekrát opakovaný) odešle. Zkusím vypozorovat co se děje až se to bude opakovat.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě dotaz, tlačítko ZPĚT jsi v té chvíli zkoušel? Častokrát se tímto dá obnovit ztracený text ve webových formulářích... Jakmile by se ti to znovu stalo, zkus dát v prohlížeči zobrazit zdrojový text a někam ho ulož, mohlo by se to třeba hodit při pátrání...
-
- Pohlaví:
Už jsem na to asi přišel ale musím to ověřit. Tlačíto zpět někdy funguje a někdy ne, ale vysvětlení je zřejmě toto. Mám problém s RAM a tak se stává (vím to z ICQ) že píšu zprávu a aniž si ji přečtu tak hned odesílám a někdy jsem rychlejší než RAM která to teprve zpracovává a tak odesílám prázdnou stránku. Když pár sekund počkám tak se mi ten text zobrazí a teprve pak ho můžu odeslat.
U delších příspěvků zásadně meziukládám přinejmenším do schránky; u extrémně dlouhých či důležitých do textového souboru, který mažu až po úspěšném odeslání.
Vřele doporučuji.
Vřele doporučuji.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo, to dělám taky, od té doby co jsem se tehdy rozepsal a pak mi to celé spadlo a bylo po ptákách. Znova se mi to psát nechtělo a chudák tazatel se odpovědi nikdy nedočkal
Dnes buď si to zkopíruju do texťáku nebo si v mozzile zapnu pamatováčka - ten si pamatuje vše co jsem kde napsal.

Dnes buď si to zkopíruju do texťáku nebo si v mozzile zapnu pamatováčka - ten si pamatuje vše co jsem kde napsal.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Pohlaví:
Delší příspěvky si taky ukládám do schránky a dlouhé do txt. Jsem naučený z našich městských stránek, kde datluju třeba půl hodiny, odešlu a je to pryč.
Zpočátku jsem se musel znova přihlašovat a psát znova a to jsem nad tím příspěvkem dumal i 2 hodiny.
Edit: A pokud internet padá, což je u nás celkem běžné, tak to píšu ve Wordu a teprve když je to hotový tak to upnu. /Mám kabelovku a tady stačí že zaprší a už nejde ani TV ani Internet - zrovna dnes několikrát!/

Edit: A pokud internet padá, což je u nás celkem běžné, tak to píšu ve Wordu a teprve když je to hotový tak to upnu. /Mám kabelovku a tady stačí že zaprší a už nejde ani TV ani Internet - zrovna dnes několikrát!/
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”