Přidání módu "Thanks mod" Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Chcete tento mód

Anketa končí za 02 lis 2009 09:58

ANO
7
50%
NE
7
50%

Celkem hlasů: 14

autoprd
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Přidání módu "Thanks mod"

Příspěvekod autoprd » 30 říj 2009 09:58

Ahoj lidi navrhuji přidat sem "Thanks mod" neboli Děkujicí mód.
Jedná se o mód ktery přidá na forum jedno tlačítko "Thanks" a přidá ještě dva řádky do popisu uživatele : 1.Kolikrát uživatel někomu poděkoval
2.Kolikrát mu někdo poděkoval.
Pište svoje připomínky děkuji.
Naposledy upravil(a) autoprd dne 01 lis 2009 14:25, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Přidání módu "Thanks mod"

Příspěvekod Owner » 30 říj 2009 11:35

Myslím, že se zde už o tomto někdy rozhodovalo.
Rozhodně to není na škodu, ale záleží na postoji modů + Ltb .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 říj 2009 11:47

No, jednou už se tu řešilo něco podobného s karmou a nakonec se dospělo k názoru, že je to zbytečnost. Byl by to jen další ukazatel, podle kterého by se uživatelé řídili v případě nováčků žádajících o radu a už teď jsem se setkal s přístupem, že rady od rádců s nižším levelem nebo málo příspěvky prostě ignoroval a tohle thx by bylo jen další podpůrný prostředek a navíc, k řešení problému může každý rádce přispět svou trochou a pak je těžké udělit spravedlivě thx a mohly by vznikat hádky apod. Já jsem teda proti z výše uvedených důvodů. A navíc je lepší poděkovat přímo v topicu než kliknutím na ikonku :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 30 říj 2009 12:08

Považuji to za zbytečné, pokud někdo chce poděkovat tak to může uvést v příspěvku a také se tomu tak děje.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 30 říj 2009 12:50

Myslím si, že možnost poděkovat někomu pouhým kliknutím na ikonu poněkud devalvuje hodnotu toho poděkování. Připadá mi to stejně neosobní jako záplavy SMS blahopřání k Vánocům nebo k Novému roku, kdy napíšu podle šablony blahopřání - nejlépe nějaký vtipný veršíček - a pak ho jedním příkazem pošlu každému, koho mám na SIM kartě. Pokud mi stojí zato někomu poděkovat, nemyslím si, že je takový problém kliknout na Odpovědět a napsat ta dvě, případně jedno slovo.
Stejně tak si nemyslím, že by k něčemu bylo sledování počtu odeslaných nebo přijatých díků. Bylo by to pouze hromadění údajů, které prakticky o ničem nevypovídají a nikomu k ničemu nejsou - i když i na tuto činnost máme v našem osvíceném státě úřad.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 30 říj 2009 16:20

Jak již bylo zde řečeno, kdo je spokojen s radami a chce poděkovat, má tu možnost. Jsme lidé a ne roboti a lidské i písemné děkuji potěší více, už jen tím, že si pisatel našel čas, více než sebelepší tlačítko, navíc lehce zneužitelné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 30 říj 2009 16:34

Po mém soudu pitomost.
Chci-li někomu poděkovat, poděkuju vlastními slovy.
Dalo by se namítnout, že by tato „fičura“ ničemu nevadila, tak proč ji nezavést, ale s tím taky nesouhlasím – každý nadbytečný prvek na stránce snižuje její přehlednost.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 30 říj 2009 19:16

Tazatel očekává osobní přístup s mými vědomostmi na dlani. Jak by se tazateli líbilo kdybych mu odpověděl kliknutím? Rovnost vztahů především klikat jsi jděte např na warez fóra.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 30 říj 2009 20:04

Přesně tak, jak píše memphisto. Jsem proti.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Přidání módu "Thanks mod"  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 31 říj 2009 11:06

Díky autoprd za návrh a ostatním za názory.

Nebudu se asi příliš lišit od ostatních, sám taktéž nejsem zastáncem Thanks modu. Ikdyž se mi to zpočátku jevilo jako ideální řešení, na druhý pohled už tak ideální nebylo. Thanks mod by ušetřil několik úhozů vděčnému tazateli, kterému někdo pomohl vyřešit jeho problém. Zároveň by nám tento mod přinesl určitý přehled kdo komu kolikrát poděkoval. Otázka je nasnadě, potřebujeme to vůbec? Zatím se zdá, že nikoliv. - poněkud neosobní Thanks mod (a jemu podobné) tak zatím neplánujeme ve fóru zavést.

Zdraví

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 31 říj 2009 11:16

Všechno co si o tom myslím již bylo napsáno, tak jen doplním lamentaci stárnoucího polovraku, nad pohodlností "mladých". Neumím psát háčky čárky, píši bez nich a vymlouvám se na rychlost psaní, neumím i/y, píši univerzálně i a tvrdím, že je to image, jsem líný psát celá slova, věty, používám zkratky a vyjadřuji se holými větami, jak Tatar, jsem líný, jak veš, tak jen klikám a klikám,... :wink:
Abych nebyl jen za moralistu, já jsem se naučil používat mě/mně a spoustu jiných pravidel až někdy ve čtyřiceti, do té doby musel být docela zážitek číst mé projevy (pochopitelně pro znalé češtiny)

Jak by se vám líbilo, kdyby vaše milá dívka kliknula na titulek, namísto, aby vám vzrušeně zašeptala do ucha: "Miláčku, bylo to moc krásné a jsem s tebou moc šťastná, miluji tě..." :idea:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 31 říj 2009 11:23

Hm karlos :D
Je to tak, možná by to bylo využitelné. Přiklonil bych se také k možnosti "ne"..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přidání RAM do staršího PC Příloha(y)
    od Prorock » 18 říj 2024 12:38 » v Vše ostatní (hw)
    40
    9608
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    07 lis 2024 20:27

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”