Toto fórum á.... Ankety ;) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

king-surf
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Toto fórum á.... Ankety ;)

Příspěvekod king-surf » 16 kvě 2010 19:27

Zdravím,
pomalu, ale jistě získávám věrnost tomuto fóru. Rady atd. jsou tu samozdřejmostí, něco více vím ;). Nevím, jestli se mám obrátit na správce fóra LtD, a co to je vůbec zač, ten pán? :lol:

Chtěl bych udělat, klidně na subdoméně pc helpu web, který by sloužil jen čistě jako anketový trh. Bylo by tam mnoho anket, a aspoň by se vědělo, co kdo hraje, co kdo má....

A co nějaké soutěže PC help? No reklamy, že tu je jen jeden banner chválím.... Ale co nějaký výtěžek na nějaké soutěže? Myslím, že lidé by si rádi zasoutěžili :

Budu rád, když sem budete také psát nápady ohledně tohoto fóra :) :inlove: :inlove: , a když nebudu sám, a víc tu toho přibude, a ještě ho nějak oživíme... Už mám asi 60 příspěvků (asi míň), ale už to tu :inlove: :lol: ... Hry v Arcade Room mám ohrané, a na takové onlinenovky opravdu nejsem ;)

Potom, nové síly asi nehledáte. Mám zkušenosti s HTML a lehce jako pírku PHP. Mám svůj vlastní web, který patří k našemu nejnavštěvovanějšímu hernímu CZ/SK serveru hry GTA: San Andreas, kterému se vede. Hráči tam chodí, ani neví proč. Píšou jen tak ze srandy do shoutboxu, každej den desítky příspěvků ve fóru, každý den nová videa od uživatelů. Blížíme se k 4 000 Příspěvkům ve fóru. za chvíli 800 uživatelů, 40 000 návštěv, 300 denně.

Moc jsem odbočil, se omlouvám. Tak házejte komenty, a né negativní, popř napište např. *NO COMMENT* :D Radši...
Nápady? ŠupSeM!
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo

KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!

CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W

Reklama
king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: Toto fórum á.... Ankety ;)

Příspěvekod king-surf » 16 kvě 2010 19:29

Přesunete to do připomínek fórum? Ale ve všem úplně všem ostatním to myslím neškodí. :lol:

CS 1.6. The Best Game.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 16 kvě 2010 19:32

Pro začátek by ses příště mohl pořádně podívat, jako přezdívku má admin a naučit se používat tlačítko upravit.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 16 kvě 2010 19:38

Ltb --nick
2229 --příspěvky

http://www.pc-help.cz

Praha západ

01 Bře 2003 00:53
--------------------------
Je tam napsáto Site Admine a je jako první, v seznamu členů (Lidé) ;)

CS 1.6. The Best Game.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 16 kvě 2010 19:39

king-surf píše:Nevím, jestli se mám obrátit na správce fóra LtD, a co to je vůbec zač, ten pán? :lol:

...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 16 kvě 2010 19:42

Jen jsem se zeptal, na koho obrátit ;) To by měli vědět moderátoři fóra, než někde budu prudit, radši se zeptám!

CS 1.6. The Best Game.

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 16 kvě 2010 19:43

OT: Líp bych to nevyjádřil žbeky... :-D. Jenom mě trochu zarazilo, že king-surf sem vletěl jako uragán a vytvořil spoustu nesmyslných příspěvků a má ještě lepší nápady, které nejdou realizovat (promiň, ale nemůžu si od toho označení pomoct) Měl bys přestat tolik fantazírovat. By mě zajímalo, kolik lidí s tebou bude hrát ten slovní fotbal... OT
EDIT:mmmartine, máš bod :-D
EDIT 2: Jak jsem se tak díval na jeho profil, utvrdil mě v mém přesvědčení. Je to totiž můj ročník :-D A mimochodem 1 měsíc mi nepřijde jako nějak dlouhá doba na fóru.
Naposledy upravil(a) AleRx8 dne 16 kvě 2010 20:21, celkem upraveno 2 x.

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 16 kvě 2010 19:58

On chce oživovat toto fórum - to mě podrž.

Jinak sekci připomínky k fóru ještě nepoznal. :lol:
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 16 kvě 2010 20:00

king-surf píše:...Tak házejte komenty, a né negativní...

Milý příteli,
chtěl bych tě touto cestou požádat o jednu věc: nech prosím na návštěvnících fóra, aby sami zvážili, jakým způsobem budou na tvé návrhy reagovat. Jako jeden z moderátorů si pak dovolím vyslovit naději, že žádný z tvých návrhů se neujme.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 16 kvě 2010 20:19

Chceš anketu? Tady ji máš.

king-surf píše:pomalu, ale jistě získávám věrnost tomuto fóru.

Víš ty vůbec co slovo "věrnost" znamená?
king-surf píše:Nevím, jestli se mám obrátit na správce fóra LtD, a co to je vůbec zač, ten pán? :lol:

Je starší a chytřejší než ty.
king-surf píše:Chtěl bych udělat, klidně na subdoméně pc helpu web, který by sloužil jen čistě jako anketový trh. Bylo by tam mnoho anket, a aspoň by se vědělo, co kdo hraje, co kdo má....

To prosím nedělej.
king-surf píše:A co nějaké soutěže PC help?

Pleteš si fórum s bůhví čím.
king-surf píše:No reklamy, že tu je jen jeden banner chválím.... Ale co nějaký výtěžek na nějaké soutěže? Myslím, že lidé by si rádi zasoutěžili

To zrovna rád nevidím a co si myslí lidé ... necháme na nich.
king-surf píše:Budu rád, když sem budete také psát nápady ohledně tohoto fóra :)

To občas děláme, ale v jiné sekci, to ty ještě nevíš? To už si přece objevil.
king-surf píše:když nebudu sám, a víc tu toho přibude, a ještě ho nějak oživíme...

Tím chceš říct, že fórum není dost živé? Kecáš blbiny.
king-surf píše:Už mám asi 60 příspěvků

No pár blábolů a bude jich více.
king-surf píše:Mám svůj vlastní web, který patří k našemu nejnavštěvovanějšímu hernímu CZ/SK serveru hry GTA: San Andreas, kterému se vede. Hráči tam chodí, ani neví proč. Píšou jen tak ze srandy do shoutboxu, každej den desítky příspěvků ve fóru, každý den nová videa od uživatelů. Blížíme se k 4 000 Příspěvkům ve fóru. za chvíli 800 uživatelů, 40 000 návštěv, 300 denně.

Gratuluji, pokračuj v tom a věnuj se tomu plně, což znamená, aby ses příliš nezaměstnával.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

radek16
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod radek16 » 16 kvě 2010 20:26

ehm toto forum je on-line poradna a ne nejaka herna kde muzes soutezit v blbostech.
muzes soutezit v arcade room muzes trumfovat rekordy.
Ankety ? naco staci tema-Co hajete za hry-a tam muze kazdy napsat co hraje
Tva vernost na tomto foru??
Más sice pres 60 prizpevku ale 80% jsou blbosti
ze umis delat web je sice pekne.
Ozivit jako jak to bys chtel vytvorit skin s kytickama a spivajicimi trpasliky? :D
jsi tu novy mas 70 prispevku auz bys tu chtel delat jakesik novinky.
jinak kdyby tady bylo vse podle tvych predstav nebyl by to PC-help kde by lide hledali rady ale byl by to PC-help kde by si chodili decka hrat takovy cirkus obrazne receno.
MOJE RADA TEDY ZNÍ:PRVE NĚCO PROMYSLET DUKLADNE A PAK NAVRHOVAT

>>jeste sem se tolik nezasmal na tomto foru jak pri cteni tohoto tematu<< :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 kvě 2010 20:47

Přečti si pozorně pravidla tohoto fóra a tam se dovíš, na koho se obrátit a ještě daleko více.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přihlašování na fórum
    od liborek » 07 led 2025 17:26 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    16952
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 11:43

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”