Poprosil bych pokud je to možné přidat do faq vedle označení vyřešeno se zámkem ještě volbu nezobrazovat v top30.
Pokud píšeš obsáhlejší článek a nestíháš jej napsat v jednom zátahu pak přidáním každé nové části (příspěvku) obtěžuješ v top30 s nehotovým dílem. Pokud označím vyřešeno tak jak je to nastavené nyní mám za to že se to rovnou i zamkne takže už tam nic nedopíšu beztoho abych obtěžoval adminy.
a nyní ještě prosba prosím sem viewtopic.php?p=427589#p427589 dát vyřešeno bez zámku.
Do faq přidat označení nezobrazovat v top30 Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Do faq přidat označení nezobrazovat v top30
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Do faq přidat označení nezobrazovat v top30
Ahoj Honzo,
téma jsem označil jako vyřešené + odemknul ho.
Abych řekl pravdu, neplánujeme zavést další značku pro FAQ články za účelem jejich nezobrazování v TOP30. Žádný takový MOD neznám a vlastnoruční tvorba taktéž nepřipadá v úvahu. Pro mě a moderátory je označení vyřešeno a následné odemknutí otázkou cca 5vteřin, stačí tak napsat SZ - klidně na více MODů nebo mně, pokud je na označení spěch.
Díky, měj se
téma jsem označil jako vyřešené + odemknul ho.
Abych řekl pravdu, neplánujeme zavést další značku pro FAQ články za účelem jejich nezobrazování v TOP30. Žádný takový MOD neznám a vlastnoruční tvorba taktéž nepřipadá v úvahu. Pro mě a moderátory je označení vyřešeno a následné odemknutí otázkou cca 5vteřin, stačí tak napsat SZ - klidně na více MODů nebo mně, pokud je na označení spěch.
Díky, měj se
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Do faq přidat označení nezobrazovat v top30 Vyřešeno
dík za odpověď
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”