1) Viz >>> viewtopic.php?f=33&t=57442
Předpokládám, že zrovna tento mód vloží při editaci starších (i nových) příspěvků do linků své úpravy na konec linku, které jsou ovšem vidět i v příspěvku ... takže následuje nová editace příspěvku a práce navíc: smazání vložené automatické úpravy ...
2) Dnes se mi slučují 2 mé příspěvky nad sebou, to sice může být někdy žádoucí (zabránění zbytečného spamování), ale v některých případech, například v pár mých vláknech (Vědeckotechnické novinky, plug-iny Firefoxu, ...) je to dost nežádoucí. Za prvé se nedá na vědomí další novinka, za druhé se budou slučovat příspěvky tak dlouho, až narazí na limit asi 63 000 znaků v jednom příspěvku. Takže zatím zastavuji další své příspěvky do těchto inkriminovaných vláken a pokud se to nevyřeší, nejspíš tyto vlákna zmrazím natrvalo a budou na mém soukromém webu, zde již nebudou aktualizované od tohoto data.
Ne zrovna nejlepší změny chování fóra Vyřešeno
Ne zrovna nejlepší změny chování fóra
Naposledy upravil(a) X dne 26 lis 2010 00:01, celkem upraveno 1 x.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ne zrovna nejlepší změny chování fóra
Ahoj X,
AD1) tady poprosím o více info - jaké úpravy máš přesně na mysli? Zkoušel jsem si zeditovat svůj příspěvek s odkazem, ale žádné úpravy tam nevidím.
AD2) zkus to prosím znovu, už by mělo být OK. Určitou změnu ve vkládání vlastních příspěvků za sebe plánujeme, ale nemusíš se obávat toho, že by to snad nějak ovlivnilo pravidelné přispěvovatele, jako jsi ty. MOD pro tento účel bude plně konfigurovatelný, budeme si moci určit na koho se bude vztahovat, na koho nikoliv. Dále potom jednotlivé sekce, kde bude aktivovaný a také dobu, po kterou nebude možné 2x příspěvek vložit. Dnešními příspěvky jsi se trefil do chvíle, kdy jsem MOD do fóra instaloval => výchozí nastavení bylo aktivní.
p.s. takže prosím nic nemraž, byla by to škoda
AD1) tady poprosím o více info - jaké úpravy máš přesně na mysli? Zkoušel jsem si zeditovat svůj příspěvek s odkazem, ale žádné úpravy tam nevidím.
AD2) zkus to prosím znovu, už by mělo být OK. Určitou změnu ve vkládání vlastních příspěvků za sebe plánujeme, ale nemusíš se obávat toho, že by to snad nějak ovlivnilo pravidelné přispěvovatele, jako jsi ty. MOD pro tento účel bude plně konfigurovatelný, budeme si moci určit na koho se bude vztahovat, na koho nikoliv. Dále potom jednotlivé sekce, kde bude aktivovaný a také dobu, po kterou nebude možné 2x příspěvek vložit. Dnešními příspěvky jsi se trefil do chvíle, kdy jsem MOD do fóra instaloval => výchozí nastavení bylo aktivní.
p.s. takže prosím nic nemraž, byla by to škoda

1) viewtopic.php?f=3&t=38558&start=17
Ten text v modrém označeném rámečku jsem nevkládal, přidá se automaticky při editaci

3) Nelze citovat poslední příspěvek - vím že je to kvůli neznalým, aby nepoužívali nevhodné tlačítko, ale když potřebuji citovat pouze část posledního příspěvku, musím to dělat ručně.
P.S.: Nechtěl jsem nic mazat, ale ono to dá samo o sobě dost práce, přispívat do takových vláken a udržovat je (například seznamy na začátku), než ještě pořád řešit, co se mi tam automaticky vpáčí ...
Ten text v modrém označeném rámečku jsem nevkládal, přidá se automaticky při editaci

3) Nelze citovat poslední příspěvek - vím že je to kvůli neznalým, aby nepoužívali nevhodné tlačítko, ale když potřebuji citovat pouze část posledního příspěvku, musím to dělat ručně.
P.S.: Nechtěl jsem nic mazat, ale ono to dá samo o sobě dost práce, přispívat do takových vláken a udržovat je (například seznamy na začátku), než ještě pořád řešit, co se mi tam automaticky vpáčí ...

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já nevim, ale mě to hodí v editaci to samí jako jsem tam vložil předtim
http://google.com/search?q=pc-help.cz
http://google.com/search?q=pc-help.cz
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
AD1) díky za příklad, už to tam vidím. A už i tuším, čím by to mohlo být. Typnul jsi to správně, určitou souvislost s MODem na odkazy to má, ale spíše nepřímou. MOD jsme instalovali 13. září 2010, všechny odkazy předtím uložené se při nynější editaci zobrazují takto. Myslím si, že je to kvůli jejich jinému ukládání do DB a že by to šlo snadno doladit SQL dotazem.
Takže, MOD na odkazy funguje správně a všechny nové odkazy jsou OK. Staré odkazy se při editaci příspěvků zobrazí nesprávně, ale toto bychom měli vyřešit zásahem do DB. Prozkoumám v průběhu víkendu a podám bližší info, případně rovnou opravíme.
AD3) tlačítko citovat v posledním příspěvku záměrně skrýváme, většinou uživatelů bylo špatně chápáno - citovali poslední příspěvek. Tady poprosím dělat případnou citaci části textu ručně.
AD P.S.) nepsal jsem "nemaž", ale "nemraž"
Díky, zdraví
Takže, MOD na odkazy funguje správně a všechny nové odkazy jsou OK. Staré odkazy se při editaci příspěvků zobrazí nesprávně, ale toto bychom měli vyřešit zásahem do DB. Prozkoumám v průběhu víkendu a podám bližší info, případně rovnou opravíme.
AD3) tlačítko citovat v posledním příspěvku záměrně skrýváme, většinou uživatelů bylo špatně chápáno - citovali poslední příspěvek. Tady poprosím dělat případnou citaci části textu ručně.
AD P.S.) nepsal jsem "nemaž", ale "nemraž"

Díky, zdraví
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen malý update k bodu č.1.
Tak jsem si potvrdil předchozí hypotézu. Ten řetězec, který se zobrazuje za starými odkazy při úpravě příspěvku je uložený přímo v DB. Už mám připravený SQL dotaz, který toto upraví/odstraní. Se spuštění ještě počkám na vyjádření autora MODu, jestli by toto náhodou nebyl schopen vyřešit aktualizací MODu (určitě by se jednalo o čistší řešení) - v nějakém kratším čase. Pokud ne, spustíme SQL, bude po problému.
Tak jsem si potvrdil předchozí hypotézu. Ten řetězec, který se zobrazuje za starými odkazy při úpravě příspěvku je uložený přímo v DB. Už mám připravený SQL dotaz, který toto upraví/odstraní. Se spuštění ještě počkám na vyjádření autora MODu, jestli by toto náhodou nebyl schopen vyřešit aktualizací MODu (určitě by se jednalo o čistší řešení) - v nějakém kratším čase. Pokud ne, spustíme SQL, bude po problému.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Znovu update k 1 - pomocí SQL staré odkazy změníme. Je to 32000 příspěvků, takže nelze spustit naráz - ještě to nějaký den potrvá. Tvé příspěvky spustím přednostně, ať můžeš odkazy zpětně upravovat...
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ne zrovna nejlepší změny chování fóra Vyřešeno
HOTOVO.
Všechny tvé příspěvky s odkazy upraveny.
Díky za upozornění, tímto je, myslím, vše vyřešeno
Všechny tvé příspěvky s odkazy upraveny.
Díky za upozornění, tímto je, myslím, vše vyřešeno

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Počítač do 30k- změny Příloha(y)
od Dejvik2323 » 18 bře 2025 15:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 5601
-