Ahoj,
Mám dotaz, prosbu, žádost pro admina (LTB), jestli by nebylo možné, aby přidal sem na PC-HELP rozšíření TAPATALKu, aby bylo možné přes něj prohlížet forum. Myslím, že bych nebyl sám kdo by toto uvítal a prohlížení fora přes mobil by bylo příjemnější a pohodlnější. Předem děkuji :)
PS: něco o Tapatalku zde
Přidání Tapatalku Vyřešeno
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Přidání Tapatalku
Vypadá to velice zajímavě, mobilních přístupů bude čím dál tím více, díky za tip. Budu potřebovat trochu času (přiznám se, že o Tapatalku slyším poprvé). Také budu muset vymyslet způsob, jak Tapatalk otestovat (nemám IPhone ani Android). Dám vědět...
Minulé prázdniny jsem chodil na k770i na pc-help a bezproblémů..
LTB: děkuji :)
M4RTY: tak nějak nechápu tvojí odpověď, umí snad tvůj SE Tapatalk ? Ne neumí, tak opravdu nechápu tvojí odpověď, co jsi tím chtěl řící ?
M4RTY: tak nějak nechápu tvojí odpověď, umí snad tvůj SE Tapatalk ? Ne neumí, tak opravdu nechápu tvojí odpověď, co jsi tím chtěl řící ?
Já nechápu, na co chceš nějaký Tapatalk, když sem můůžeš jít normálně z prohlížeče..
Dokuď nevyzkoušíš, nepochopíš... jde o komfort, rychlost, zmenšení objemu přenesených dat atd..
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Přidání Tapatalku Vyřešeno
HOTOVO.
Forum k nalezeni v Technology.Hardware. V nasledujicich dnech oznamim tapatalk podporu oficialne + pripravim nejaky manualek.
Jeste jednou diky za tip, tapatalk vypada moc dobre.
P.s. odeslano z TapaTalk :-)
Forum k nalezeni v Technology.Hardware. V nasledujicich dnech oznamim tapatalk podporu oficialne + pripravim nejaky manualek.
Jeste jednou diky za tip, tapatalk vypada moc dobre.
P.s. odeslano z TapaTalk :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 40
- 9606
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek