Myloš píše:Na základě úprav příspěvku viewtopic.php?f=44&t=56855&p=409856#p409856 mě opět napadlo, zda by šlo udělat, aby po obrázku (příloze) nenásledoval nový řádek. Obrázky by přece klidně mohly být plovoucí – „na řádek“ (vedle sebe) by se pak dva až tři s přehledem vešly, čímž by nevznikaly nudle dlouhé jak Lovosice (viz odkazovaný příspěvek).
Naprosto s ním souhlasím (vypadá to blbě a prázdné místo může býti využito) a chápu a beru na vědomí odpověď od Ltb:
Myloš píše:Zobrazení obrázků pod sebou nevidím jako nějaký velký problém. Přijde mi, že jsme si na to tak nějak zvykli... Navíc mám obavy z toho, že pokud bychom teď změnili chování div tagu, ovlivní to i stovky doposud vložených obrázků a tak by tento zlepšovák mohl udělat víc škody než užitku.
Vracím se k tomu z toho důvodu, že mě napadlo, zda by nebylo možné obavy Ltb potvrdit či vyvrátit, a to tím, že se Mylošův návrh provede zkušebně nebo trvale na fóru (diskuznífórum), kde by vzhledem k malému počtu příspěvků a obrázků nedošlo k žádné tragédii. Nejde o to, že bych chtěl jiné fórum používat jako zkušební, ale tam (pokud ne tady) to může už být od začátku funkční, než dojde k situaci jaká panuje zde na Pc-Help. Podle screenu je vidět, že se na tuto věc možná pozapomnělo tak to může sloužit také jako připomenutí. Třeba se budu někdy registrovat a nerad bych za rok dostal stejnou odpověď jako Myloš tady tedy, že "něco bys se s tím dělat mohlo a mělo, ale nic s tím dělat nemůžeme ...."

Mimochodem dotaz druhý okrajový. Já myslel, že se dá fórum zazálohovat a po případné negativní změně tuto zálohu obnovit. Není tomu tak?