Zrusit muj ucet Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Zrusit muj ucet

Příspěvekod peacoq » 19 pro 2011 10:04

Vzhledem k tomu, ze nevidim moznost -zruseni- >>> ...necht' je muj profil zde zrusen.
Nic extra jsem zde nechtel a i za to malo jsem prispel cca. 1.200, coz mi jako vyraz osobni reciprocity ''prispet'' staci, a vice me nezajima takove postredi -kde v pozici moderatora vystupuji soplaci s argumetama a projevem zoufalych lidi- > ...zrusit (kdokoliv k tomu ma muj souhlas).

Duvod:

1. Prasknul mi displej - vymenim ho = neprijdu o zaruku (?).

2. Komentuji to debilititama jakym displejem to nahradit, ...ale nikdo ho nevaruji, ze prijde o zararuku (!).

3. Varuji ho, ze takovymto zasahem o zaruku prijde, objektivne je to prijmuto jako riziko s tim, ze ...menit sam mic nebude.

4. A jak to tak byva, v tomto okamziku...
Prijde komik a zacne rozvadet svoje stupidni teorie -vymenim si co chci a otvirat zarizeni si taky muzu delat jak chci, kdyz tam neni plomba, a + zacne kvakat cosi o vicku a ze jinak by tam asi nebylo = jde to/neco otevrit, nebo vymenit, tak to udelam, aniz bych porusil zarucni podminky o ''komponentech a stavu vyrobku pri zakoupeni'',...

- a k dovrseni komedie, tento komik je -moderator- fora = clovek co nevi-li neco, nema rozvijet svoje stupidni nazory a okecavat stav veci, ale v zajmu prezentace fora ma radeji mlcet.

Osobni zaver:

Ja nehodnotim uroven pomoci penezne, ale svoji ochotou prispet.
Ale kdyby kazdy dal - bylo by hej (ja dal co povazoval za vhodne, i v prospech co nedaji nic).

Ja dal asi co si vybavuji - jednou jsem nemel naladu prispivat oficialne, a tak sem jednomu radci dobijel mobil za 250,

...to bylo v dobe, kdy se tady par imbecilu sralo do moji (ex-) holky s tim, ze nepise s carkana, protoze psala na mam laptopu, a tak si otvirali drzky (vybavuji si, ze v tom byli zapleteni ten se spirit v nicku, a jinak nevim, ale dva kluci ji psali vzkazy, ze jako v pohoda)
- tak sem se vysral prispet a radeji sem dobil mobil cloveku co ji pomohl...,

a potom sem oficialne dal - asi co si vybavuji 200 - 200 - 300 - 200 ...objektivne zde nic-moc exta nechci, ale i tak prispeji.

(Bez ohledu na to, ze sem sem poslal x-desitek (odhadl bych tak 50sat) novych uzivatelu - tedy v ramci dobre vule prispet penezi a nebo i prispet narustem poctu uzivatelun coz ma -pri dobrem marketingu- vliv i na prodej reklami plochy, apod.)

Ale ma-li toto byt prezentace moderatora - no, tak to je lahoda.
Sem uz nic.

Vy budete tak mozna dvacetileti a podle toho se projevujete - kecy argumety a odvolavat se jeden na druheho. Sem uz ani korunu = takoveto lidi si dat jako moderatory.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 19 pro 2011 10:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Zrusit

Příspěvekod mike007 » 19 pro 2011 10:10

Aby tu nevznikl zbytečný flame, téma uzamykám. Nechť se k tomu vyjádří pouze administrátor fóra - LTB
Díky za pochopení.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Zrusit  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 19 pro 2011 10:14

Téma ponechme uzamknuté, zrušení účtu zajistím, vyjádřím se k tomu danému uživateli v SZ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Odcizený účet EA ? Příloha(y)
    od PARKR » 30 lis 2024 13:02 » v Hry
    2
    2549
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    07 pro 2024 18:09
  • Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
    od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky