Před odesláním příspěvku se neukáže že již někdo odpověděl Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Kotik
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Před odesláním příspěvku se neukáže že již někdo odpověděl

Příspěvekod Kotik » 29 úno 2012 18:30

Zdravím, nevím, jestli to není problém jenom u mě, ale pro jistotu to sem dám.

Mám takový "problém", že když chci odeslat odpověď do nějakého vlákna, často se mi teď stává, že již přede mnou někdo odpověděl a neukáže se mi před odesláním upozornění, na změny ve vláknu. Dříve se mi to ukazovalo..

Je to taková maličkost, ale pak musím upravovat příspěvek, protože odpovídám třeba na to samé, co již bylo zodpovězeno. :bigups:
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Před odesláním příspěvku se neukáže že již někdo odpověd

Příspěvekod guest » 29 úno 2012 18:33

Ono by to v tomto případě na první kliknutí odeslat nemělo, aspoň tak to chodí u mne a vidím kdo byl rychlejší. :-)

Kotik
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Před odesláním příspěvku se neukáže že již někdo odpověd

Příspěvekod Kotik » 29 úno 2012 18:37

No právě to je ono a to mi nefunguje, možná jsem to špatně popsal.

Zrovna se mi to stalo před chvílí. Dal jsem odpovědět, psal jsem příspěvek, a když jsem dal odeslat tak mi žádné upozornění nepřišlo a poté jsem koukal , že již tam byl jiný příspěvek, na který jsem původně neodpovídal.. :)

// A není to právě poprvé, co se mi to stalo. Kdyby jednou, řeknu nějaký lag, ale právě už je to pokolikáté. :wink:
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: Před odesláním příspěvku se neukáže že již někdo odpověd  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 01 bře 2012 09:58

Zatím, co jsem zkoušel, vše fungovalo. Upozornění, že někdo před tebou napsal již jiný příspěvek, funguje dokonce i při použití rychlé odpovědi. Nastavuje se to na úrovni fóra (kategorie), namátkou jsem kontroloval a i tam je to OK. Nevěděl bys, u kterého tématu se ti to stalo? Nebo alespoň v jakém fóru (kategorii)? Díky.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”