Level a Věrnost fóru Vyřešeno
Level a Věrnost fóru
Hledal jsem v pravidlech a nenašel jsem, jakým způsobem se stanovuje Level (vím že dle počtu příspěvků, ale nenašel jsem přechodové body) a Věrnost fóru - ta mu není jasná vůbec. Prosím o objasnění nebo sdělení, kde to najdu. Děkuji.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Level a Věrnost fóru
Věrnost fóru jsou roky tu strávené.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
To není možné, když má 1 hvězdu i nováček,který je tu jeden den (Kuba5). Proto jsem téma založil a ptám se.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
On ale má psanou registraci 19.6.2011, což je rok a proto má hvězdičku.
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

Sem slepej, dnes je 19. června a tu jedničku jsem vzhledem k počtu jeho příspěvků přehlédl. Omlouvám se. A jak je to s těmi přechody v levelu?
Pášeš čim více máš příspěvků tím se ti mění hvezdičky a dělá se ti lvl.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aktuálně je to s hodnostmi takto:
Nicméně do budoucna toto změníme, mnoho lidí tu má už level 10 a nemůže tak dál růst...
Nicméně do budoucna toto změníme, mnoho lidí tu má už level 10 a nemůže tak dál růst...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně bych udělal i něco s věrností, za chvilku už nebude u zakládajících členů kam ty hvězdičky dávat. Možná už teď je to maximum
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jojo, souhlas, jakmile bude trochu víc času, zkusím něco vymyslet. No, fungujeme už desátým rokem, tak je to znát :-)
Děkuji všem, hlavně Ltb za vyčerpávající informace. Pokud má ještě někdo něco k tématu, má cca 10 min. V 18.30 zamykám.
-
- Pohlaví:
Stačila by třeba ta jedna zlatá hvězdička za 5 (3)let a potom po roce malinké a zase zlatá. Ale těch nápadů bude jistě více.
Ptám se: mám nechat téma otevřené pro další diskuzi o úpravách?
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”