Hromadné označení SZ Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Hromadné označení SZ

Příspěvekod guest » 06 říj 2012 21:57

Všiml jsem si toho již dávno, ale dnes se mi to znovu připomnělo. Když mám plné SZ tak je musím označovat jednotlivě abych je mohl odstranit. Nedalo by se tam nějak implementovat, aby bylo možné označit vše?

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hromadné označení SZ

Příspěvekod satam » 06 říj 2012 22:16

Smazat vše jsem nenašel, ale stačí v Nastavení pravidel označit Smazat staré zprávy a budou se Ti patrně odspodu odmazávat tak, jak budou přicházet nové. A to myslím není špatné, likvidovat to automaticky postupně od nejstarší :wink:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 06 říj 2012 22:18

To jsem tam sice neviděl, ale to není dobrý, tedy pro mne :-) Mohlo by se mi smazat něco, co zrovna nechci. Takto si to prohlídnu, stačí předmět a potom smáznu.

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 06 říj 2012 22:26

Když budeš mít Smazat vše, tak to všechno smažeš taky, tedy i to, co třeba nechceš. Takhle se to plynule odmazává od nejstarších.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Hromadné označení SZ  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 06 říj 2012 22:28

Když sjedeš v SZ dolů, tak nad čísly stran je taky možnost označit vše. Tím označíš vše na aktuální straně, takže max 50 položek. Potom už stačí jen dát odstranit označené
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

guest

Příspěvekod guest » 06 říj 2012 22:33

To není pravda. Projedu si všechny zprávy a ty které mne zajímají označím a dám Archivovat. Následně kliknu na označit vše a odstranit.

Takto musim na 200 správ kliknou 200x, ne snad že by mne to položilo, ale funkce označit vše by se mi líbila, ale jistě se bez ní i obejdu.

Žbeky díky, je to tam ale dole tím modrým písmem. Já to hledal v té rozbalovací roletce. Holt jsem starej a slepej. :smile:

Vyřešeno a zamykám!

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”