YOU TUBE
YOU TUBE
Dobrý večer, ahoj. Nevím čím to, ale před pár dny mi běžely videa z YOU TUBE všechny hladce bez problémů. Asi tak tři poslední dny se mi většina z nich seká, čeká až se dotáhnou data. Nic jsem neinstaloval, neodinstalovával, nepřestavoval. Tak nevím, proč mi to začalo takhle vyvádět. Mám ADSL 2Mb. Díky za vysvětlení!! Zdenek.
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: YOU TUBE
mlzd píše:Dobrý večer, ahoj. Nevím čím to, ale před pár dny mi běžely videa z YOU TUBE všechny hladce bez problémů. Asi tak tři poslední dny se mi většina z nich seká, čeká až se dotáhnou data. Nic jsem neinstaloval, neodinstalovával, nepřestavoval. Tak nevím, proč mi to začalo takhle vyvádět. Mám ADSL 2Mb. Díky za vysvětlení!! Zdenek.
Mám taky ADSL připojení, ještě rychlejší než ty a zaregistroval jsem podobnou věc. Nejhorší to bylo včera večer, ale je zvláštní, že jen některý videa... Že by podle vytíženosti určitých videí?? Kdo ví.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
uz sem myslel ze je to mym kompem, taky mi to jelo hrozne pomalu a trhalo se to...sem rad, ze uz to jede 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”