prohlížeč Seznam se nezobrazí

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

drakon
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

prohlížeč Seznam se nezobrazí

Příspěvekod drakon » 02 črc 2015 17:12

Po startu a kliknutí na tl. internet na hlavním panelu se mi nezobrazí "Seznam" tak lako dříve, ale jen prázdná obrazovka s vyhledávací lištou uprostřed,a nahoře jsou záložky "oblíbené" a nad nimi lišta s nápisem "mysearch123. Když chci přejít na Seznam, tak ho musím zadat na lištu dát search , potom vybrat z nabítky a potvrdit.Kdykoliv ale se chci vrátit zpět tlačítkem DOMŮ,vrátím se zpět na prázdnou obrazovku s tou lištou a všechno musím opakovat.Přitom na kartě možnosti internetu mám potvrzený Seznam jako domovskou stránku.Ta záložka mysearch123 mi nejde nijak zrušit.Prosím o radu jak vrátit Seznam zpět na úvodní obrazovku.Děkuji Jindra.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: prohlížeč Seznam se nezobrazí

Příspěvekod Pic » 02 črc 2015 18:10

Jaký používáš prohlížeč?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

drakon
nováček
Stav:

Příspěvekod drakon » 03 črc 2015 17:44

Mám ntb s Win7 a internet explorer11.Zatím jsem zjistil že Mysearch123 je nějaký virus který se cpe na místo int. exploreru.Skoušel jsem restartovat prohlížeč,znovu potvrzovat na kartě "možnosti internetu" , odinstaloval jsem všechny programy které jsem letos instaloval, ale nic nepomohlo.Potíž je taky v tom ,že neumím anglicky a na PC jsem začátečník.Můžete mi prosím poradit jak se toho Mysearch123 zbavit? Děkuji J.

jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod jerabina » 03 črc 2015 18:04

Založ si téma v sekci HiJackThis kam vlož log z programu HJT(NÁVOD). Tam se tě ujmu a společně tento Adware odstraníme :-)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”