prohlížeč Seznam se nezobrazí
prohlížeč Seznam se nezobrazí
Po startu a kliknutí na tl. internet na hlavním panelu se mi nezobrazí "Seznam" tak lako dříve, ale jen prázdná obrazovka s vyhledávací lištou uprostřed,a nahoře jsou záložky "oblíbené" a nad nimi lišta s nápisem "mysearch123. Když chci přejít na Seznam, tak ho musím zadat na lištu dát search , potom vybrat z nabítky a potvrdit.Kdykoliv ale se chci vrátit zpět tlačítkem DOMŮ,vrátím se zpět na prázdnou obrazovku s tou lištou a všechno musím opakovat.Přitom na kartě možnosti internetu mám potvrzený Seznam jako domovskou stránku.Ta záložka mysearch123 mi nejde nijak zrušit.Prosím o radu jak vrátit Seznam zpět na úvodní obrazovku.Děkuji Jindra.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prohlížeč Seznam se nezobrazí
Jaký používáš prohlížeč?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mám ntb s Win7 a internet explorer11.Zatím jsem zjistil že Mysearch123 je nějaký virus který se cpe na místo int. exploreru.Skoušel jsem restartovat prohlížeč,znovu potvrzovat na kartě "možnosti internetu" , odinstaloval jsem všechny programy které jsem letos instaloval, ale nic nepomohlo.Potíž je taky v tom ,že neumím anglicky a na PC jsem začátečník.Můžete mi prosím poradit jak se toho Mysearch123 zbavit? Děkuji J.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Založ si téma v sekci HiJackThis kam vlož log z programu HJT(NÁVOD). Tam se tě ujmu a společně tento Adware odstraníme 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4609
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3946
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Buňka musí obsahovat řetězec, aby se zapnul rozbalovací seznam
od Marines93 » 02 lis 2024 09:44 » v Kancelářské balíky - 0
- 2069