Dobrý den,
Nezlobte se, prosím Vás, že Vám tu takhle vpadám, ale potřebovala bych radu.
Lze nějak zjistit, odkud je sdílený příspěvek, zpráva v messengeru, nebo Whatsappu odeslána? Myslím místo. Pokud je zakázána v PC, telefonu atd. určování polohy?
Myslím například přes IP, ID nebo tak něco. Nebo třeba ze zdrojového kódu stránky atd.
Uvedu příklad: budu sedět s kamarádkou někde v báru, a vysdílím příspěvek, odepíši na FB přes masenger, nebo whatsapp. Lze to nějak "vystopovat", kde sedím? Ať přes moje mobilní data, nebo wifi v tom příslušném baru? Jak?
Děkuji za odpovědi předem.
Jestli jsem příspěvek špatně zařadila, do špatné sekce, tak se omlouvám. Kdyžtak napravím. Děkuji.
Místo příspěvku Vyřešeno
Re: Místo příspěvku
Šlo by to přes Android Device Manager, ale útočník by musel znát tvoje heslo.
A také přes IMEI, ale myslím, že to jen tak někdo nedokáže (policie ano).
Jinak pochybuji, že to půjde přes IP.
A také přes IMEI, ale myslím, že to jen tak někdo nedokáže (policie ano).
Jinak pochybuji, že to půjde přes IP.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ten vpád byl vskutku drsnej, urna by se od tebe mohla učit
ale už sem se uklidnil...
jestli ty aplikace nemají nějakou funkci na sdílení polohy (což nejspíš nemají), tak se poloha určit nedá

jestli ty aplikace nemají nějakou funkci na sdílení polohy (což nejspíš nemají), tak se poloha určit nedá
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Takže když přítel, na mě zkoušel, že jsem nebyla v práci (a já skutečně nebyla) a že to ví, že si to zjistil podle příspěvků z FB, messengeru a Whatsapp, tak ze mne dělal trubku, jestli se prásknu dobrovolně sama? Jestli ano, a nejde to, jak říkáte, tak mu to pak těžce nevyšlo.
Jinak díky za odpovědi.
PS: jenom forum pročítám, ale nepřispívám, chodím sem číst a vzdělávat se a tak podobně no. Jsem počítačový mimino.

Jinak díky za odpovědi.
PS: jenom forum pročítám, ale nepřispívám, chodím sem číst a vzdělávat se a tak podobně no. Jsem počítačový mimino.

Mě kolikrát messenger ukáže odkud byl zpráva byla poslána, ale né u všech. V nastavení aplikace by měla být položka něco jako sdílení polohy.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Cleric, mám to povypínané, všude. Neoznamovat polohu.
Tak tě motal, spíš bych typoval že tě někdo v práci práskl tomu tvému.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Dělám na velké firmě (fabrika) Takže prásknou nemohl nikdo, nikoho navíc nezná. Nečekává mne před prácí atd.
Takže zkoušel jestli mne "nevyhmátne". Jsem se ptala, jenom proto, že mne vrtalo hlavou, jestli to opravdu jde, když mám polohu vypnutou. Děkuji za odpovědi.
Takže zkoušel jestli mne "nevyhmátne". Jsem se ptala, jenom proto, že mne vrtalo hlavou, jestli to opravdu jde, když mám polohu vypnutou. Děkuji za odpovědi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádám o uzavření účtu a smazání příspěvků
od Uziv00 » 16 črc 2024 09:30 » v PC-HELP - připomínky k fóru - 1
- 4291
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 10:10
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5771
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2058