Čau lidi, mám takový zajímavý problém, nejde mi stahovat, ať dám cokoliv stáhnout tak pokud to není malej soubor tak prostě po cca 50-100mb, což je při mé rychlosti asi cca 10 vteřin, rychlost spadne na 0 a u času se objeví otazník a konec. Dělá to ať stahuju odkudkoliv a cokoliv. Dva dny zpátky mi měnili router, tak jsem myslel, že to je tím ale technik přišel, a díval se na to že prý není chyba v připojení. Což bude asi pravda protože na pc vedle, to běží bez problému. Říkal že stahování něco pry blokuje. Tak jsem projel antivir, obnovoval systém asi 14 dní zpět a nic nepomohlo. Jinak internet stránky, nebo třeba online hra běží bez jediného výpadku, naprosto v pohodě.
Edit: jinak reinstal winu si nechávám jako poslední možnost.
Nefunguje stahování
-
- Pohlaví:
Re: Nefunguje stahování
Vítej na PC-HELP!
Asi bych ti doporučil to vyzkoušet na jiném počítači, popřípadě na nějaké verzi live linuxu. Tím bychom vyloučili chybu připojení. Pak můžem pátrat dál.
Asi bych ti doporučil to vyzkoušet na jiném počítači, popřípadě na nějaké verzi live linuxu. Tím bychom vyloučili chybu připojení. Pak můžem pátrat dál.
Psal jsem tam, že na pc vedle to běží v pohodě, je ve vedlejší místnosti. Takže připojením to asi fakt nebude. Otázka ovšem je co to způsobilo za poslední dobu jsem ani nic neinstaloval. Jinak díky za uvítání :)
Ahoj.Zkusil bych jiný prohlížeč jestli to bude taky dělat.
To jsem asi zapomněl napsat. Vyzkoušeno v Opeře, Mozille i Exploreru, všechno úplně stejný. Paradox je, že jsem to chtěl zkusit i v Chromu, ten ovšem ani nestáhnu.
Samotnej Chrome ma asi mega, takže se stáhne ovšem pak si ten instalační soubor, tahá sám nějaký další instalační věci, a ty se nestáhnou prostě se to zasekne. Teď jsem zkoušel, stahovat hru na steamu, zjistil jsem že to stahování není blokované, jen ho prostě něco přeruší na pár vteřin, což u stahování v prohlížeči má, ale za následek úplné vypnutí stahování a musím to dát od znova. U Steamu je i graf rychlosti, a tam vidím jak to 50 vteřin jede naprosto v pohodě pak výpadek na 5 vteřin a znova to naskočí a stahuje dál.

Je to přes WIFI?
nn je to kabel.
Může to být blokované v tom novém routeru,ale zkusil bych nejnovější ovladač síťové karty nainstalovat když druhé PC jde.Pak nějaký firewall jestli to nedělá třeba v tom routeru.
Ale jakto, že teda to jde na druhém pc, kdyby to byl router nebude to blokovat všechny? Já se v tom zase tolik neorientuji, ale ten technik seděl u toho pc díval se do cmd na ping a říkal že to je naprosto stabilní, že to určitě routerem není. Otázka ovšem je na kolik se takovému člověku dá věřit.
Říkám,že může mít problém síťová karta s tím novým routerem,zkus nové ovladače.Někdy jí router odpojuje když jsou špatné ovladače.
Nainstalováno a vypadáto, že to asi funguje. Teď jsem stáhl naprosto v pohodě, soubor o velikosti 2Gb, což by se mi předtím nepovedlo. Takže snad to vydrží ale věřím v to, každopádně seš genius nikdy by mě nenapadlo, že po výměně routeru budu muset přeinstalovat ovladač na síťovou kartu. Každopádně díky moc, nemusím kvůli tobě teď reinstalovat Win super!!!
Máš u mě pivo 

Prosím.Od toho je toto forum.Jdu si dát to pivo teda.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3482
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3211
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1672
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5671
-
od Atjov1
03 čer 2025 14:53
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4527
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”