Dobrý den.
Nejde mi se přihlašovat na jakoukoliv stránku. Když zadám heslo např. abych se přihlásila do emailu na seznamu, tak po zadání hesla a kliknutí na pokračovat beze změny se stránka aktualizuje na tu pro přihlášení. Jako kdyby Opera všechno předělávala tak, jako při prvním použítí prohlížeče. A takhle je to u všech stránek. Nevím proč. Nemůžu se přihlásit nikam.
2 dny z5 jsem spouštěla CCleaner a čístila PC od dočasných souborů atd., ale na Mozilla Fiefox vše funguje jak má. Už jsem na opeře odděleně mazala cookies a stejně se nic nevyřešilo. Prosím poraďte.
Prohlížeč Opera-nejde přihlašování na jakékoliv stránky Vyřešeno
Re: Prohlížeč Opera-nejde přihlašování na jakékoliv stránky
Skoušela jsi reinstalovat operu(vč. zbytkových souborů)? Nepoužíváš nějaké doplňky?
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
jakou verzi opery používáš ?
zkoušela si operu odistalovat nebo jen si dala v opeře vymazat údaje o prohlížení
spusť CCleaner v něm dej nastroje najdi operu a dej odinstalovat pak dej smazat uživatelské data a dej odinstalovat
pokud máš v opeře důležité odkazy atd .
zalouhuj si soubory z tehle složky C:\Users tady je tvůj nazev profilu\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable po nové instalaci nahrej zalohované soubory z tehle složky znovou do tehle složky
zkoušela si operu odistalovat nebo jen si dala v opeře vymazat údaje o prohlížení
spusť CCleaner v něm dej nastroje najdi operu a dej odinstalovat pak dej smazat uživatelské data a dej odinstalovat
pokud máš v opeře důležité odkazy atd .
zalouhuj si soubory z tehle složky C:\Users tady je tvůj nazev profilu\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable po nové instalaci nahrej zalohované soubory z tehle složky znovou do tehle složky
Dum Spiro Spero
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Tak už jsem problém vyřešila. Stačilo v CCleaner pouze u Opery spustit čištění - internetové cache, historie, cookies, historie stahování, poslední místo stahování, relace a kompaktní databáze. Všechno už jsem to čistila kromě kompaktní databáze, tak byl problém asi v tomhle. Děkuju za snahu mi pomoct.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 16936
-
od Ltb
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 11:43
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3935
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4604
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 5
- 1959
-
od jurasek9