Zdravím vás, mám Win10 Pro, dneska jsem spustil počítač, zapnu můj oblíbený prohlížeč chrome (je to z důvodu, že zde mám uloženo spoustu záložek a hlavně hesel) a co nevidím - ta mrcha mi ukáže šedou obrazovku a nic, nenahrává se mi žádná stránka, žádné záložky, ba se mi nenahraje ani nastavení. Zajímavé je, že Mozilla Firefox fachá skvěle. Dokázal by mi někdo pomoci? Už jsem to snad šestkrát přeinstaloval ale stále stejné . . .
Toto mi to vždy ukazuje . . .
Google Chrome nefachá tak jak by měl
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google Chrome nefachá tak jak by měl
Mě se to stávalo taky,když jsem měl hodně tabů rozečtených (30+), a možná i v více oknech. Asi nějak nedormdle naprogamovené, stávalo se to tak 20% spuštění.
zkus ho spustit znova a modlit se, že se to otevře správně. (pozor, abys neztratil pootvíraná okna, když je budeš zavírat po jednom, killni hlavní proces)
zkus ho spustit znova a modlit se, že se to otevře správně. (pozor, abys neztratil pootvíraná okna, když je budeš zavírat po jednom, killni hlavní proces)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google Chrome nefachá tak jak by měl
Bohužel, otvírám to každou chvíli a je to stále stejné, pootvíraná okna jsou mi u něčeho, hlavně aby to zas fachalo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3500
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5539
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 10736
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4748
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3035
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”