Problem s rapidshare nebo s poskytovatelem?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Titanium Mentum
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problem s rapidshare nebo s poskytovatelem?

Příspěvekod Titanium Mentum » 12 úno 2008 06:01

Mam premium ucet na rapidshare. Jsem pripojeny pres wifi. Nekdy mi jde stahovat normalne, nekdy se to prerusi, jako bych nebyl pripojeny, ale ostatni stranky jdou. A treba ted se mi vubec nenacte http://www.rapidshare.com, ostatni stranky jdou normalne. Ping na rapid je v poradku, jen nemuzu stahovat ani se dostat na jejich domovsky stranky. Mam firefox a po zadani web adresy je bila firefox-obrazovka u exploreru to pise, jako ze se nejde pripojit. Zazil nekdo neco podobneho? Mate me, ze ping je ok. Pro stahovani pouzivam jak rucne prohlizec, tak rapget. Ani jedno momentalne nejde. Je mozny, ze za to muze muj radobyneomezeny poskytovatel wifi inernetu, nebo ma rapid vypadky?

Reklama
Titanium Mentum
nováček
Stav:

Příspěvekod Titanium Mentum » 19 úno 2008 01:19

Tak se mi to diky par radam z jineho fora podarilo vykoumat a vec se ma tak, ze neni chyba na strane rapidshare, ani na me, jak se me pritroubla operatorka meho libereckeho radobyneomezeneho poskytovale wifi internetu snazila presvedcit, nybrz na strane poskytovatele. Udajne by to melo byt nastavenim zarizeni od poskytovate ven/dovnitr, kde jsou nastaveny ruzny priority atd.

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod maiki » 19 úno 2008 03:03

Tak si dej poskytovatele co tě neomezuje, resp. zaplať si takový tarif. Zadarmo ani kuře nehrabe. Vím moc dobře jak rychle apidshare stahuje a určitě to dokáže dost omezit linku, pokud někdo stahuje přes wifi.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 19 úno 2008 09:52

To je jasny. Wifi neni delani na stahovani.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Titanium Mentum
nováček
Stav:

Příspěvekod Titanium Mentum » 19 úno 2008 16:24

To jste teda chytraci :evil: . Kdybych bydlel doma u rodicu, kteri mi plati internet, tak bych taky takhle drzkoval. Kabel tu neni, jit do pevny je nesmysl, protoze tu neni zavedena a jelikoz se v tomto bydlisti nezdrzim dele jak rok, tak se mi silne nevyplati porizovaci naklady (nehlede na to, ze je k tomu potreba svoleni majitele bytu). Mobilni net je nesmysl. Az budu ve svym byte, pujdu rozhodne do dratu nebo optiky, wifi je sracka vsech sracek, ale tento stav jeste nenastal. Takze ted resim co udelat s wifi. Pokud mate nejaky lepsi napad nez je zmena typu pripojeni, tak by byl urcite uzitecnejsi. Treba zda je mozne na poskytovatele zavolat obchodni inspekci, kdyz inzeruje neomezeny internet, ale pritom nektere sluzby omezene jsou (mensi priorita atd.). Jak je to s dukaznim bremenem atd.

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 19 úno 2008 16:34

jesi je to nějakej velkoposkytovatel,tak je to blbý..já mám wifi přes takovýho městskýho poskytovatele tady u mě ve městě,a prostě funguje náš zákazník náš pán,okamžité vyhovení a dohodnutí se...něco nefunguje? výpadky rychlosti? nestabilní pingy? vše se tu dá nějak vyřešit :wink:
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3383
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4014
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    4778
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42
  • Problém s mikrofonem Příloha(y)
    od Shokata88 » 19 úno 2025 16:44 » v Problémy s hardwarem