Dobrý den,
mám problém ohledně google chromu. Když nám nové okno, tak se mi pod logem objeví "Őstereich" i když jsem v Česku. Projel jsem počítač avastem, adwbytes, malwarebytes a nic nenašli. Pochopitelně se mi tedy i youtube načítá jako "youtube.at" a když zkusím něco vyhledat, tak dole na stránce mám "Vídeň, Rakousko". Zkoušel jsem dát PC do továrního nastavení (vybral jsem možnost, aby se mi všechny programy nesmazaly) a problém pořád přetrvává. Prosím o pomoc, nevím, co to může znamenat. Děkuji..
Google vyhledává pomocí "google.at"
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Google vyhledává pomocí "google.at"
Vítej na PC-HELP!
Zkusil jsi jiný prohlížeč?
Zkusil jsi jiný prohlížeč?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Je to stejné například i na Mozille. Otevřu youtube nebo něco vyhledávám a opět to je pod "at". Přitom mám polohu normálně nastavenou na Česko.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš OS v češtině, nebo v jiném jazyce?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Bydliště??
VPN??
VPN??
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Počítač mám už pár let a nikdy jsem si toho nevšiml. Vše mám normálně nastaveno v češtině. Někdy mi to při vyhledávání na konci stránky napíše moje bydliště - z internetové adresy, ale pořád to jakoby vyhledává pod rakouskem. Nevím, zda to může mít nějaký vliv ať už na soukromí, nebo chod počítače. Moc počítačům nerozumím, doma máme router nastavený tak, aby jsme se mohli všichni připojit (s heslem). Na facebooku mi někdo odpověděl, že bydlí v rakousku a když v avastu dá VPN na Česko, tak má google taky "pro česko". Změnilo by to nějak dosavadní nastavení? Nechtěl bych mít nějaké komplikace ohledně toho, že se můžu připojit k internetu jen z jednoho zařízení nebo tak.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1738
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 4022
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek