Dvojnásobný objem stažených dat z netu - firewall???

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

acero
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Dvojnásobný objem stažených dat z netu - firewall???

Příspěvekod acero » 02 bře 2008 14:30

Zdar,

chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá podobný problém jako já, příp. neví, co s tím. Používám NetLimiter 2 Monitor na měření objemu dat, který stáhnu/odešlu přes net. S programem jsem doposud neměl vůbec žádný problémy. Zároveň jsem si nedávno koupil Eset Smart Security, se kterým jsem teda taky hodně spokojenej. Ale...

Teď (na začátku měsíce, to se to dá krásně kontrolovat i podle paměti) jsem zjistil, že mi NetLimiter ukazuje v podstatě dvojnásobný objemy stažených dat s tím, že vždycky při jakýkoliv práci s netem mi ukazuje stejnou rychlost jako např. u download manager i u procesu ekrn.exe, což je aplikace právě ESS. Když se podívám na statistiky jenom týhle aplikace, tak v podstatě odpovídá tomu výše uvedenému nárůstu objemu dat - např. download manager má 1 GB, ekrn.exe má taky 1 GB... Předpokládám, že ekrn.exe bude asi firewall (nic jinýho - antivirus ani antispam by s netem neměli mít nic společnýho).

Takže teď nevím, co s tím, jestli se tím mám zabývat nebo ne. Taky nevím, jestli mám traffic 1 GB nebo 2 GB (s ohledem na výše uvedený příklad).

Díky za jakýkoliv odezvy.

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 02 bře 2008 14:34

Je to divny, ale jestli mas net od O2 tak si zkus zkontrolovat traffic na jejich strankach.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”