již pár dní se potýkám s problémy mého internetu. Jakmile začnu cokoliv někam nahrávat, ať už se jedná o obrázek, soubor, či kolikrát i zprávu, tak internet na pár vteřin spadne. Po opětovném naskočení internetu se koloběh opakuje stále dokola, obrázek/soubor/zpráva se opakovaně snaží nahrát a dochází opět k pádu internetu. Stahovat a cokoliv prohlížet můžu úplně normálně, jakmile jde ale o upload, tak se nikam nehnu. Už jsem zkoušel hledat na netu, zda už někdo neměl podobný problém jako já, přesto jsem ale nedokázal najít řešení, jak to opravit. Zkoušel jsem dělat testy rychlosti mého internetu přes různé webové stránky (speedtest, rychlost,...). A pokaždé mi vyšel Down ~7,5Mbit/s, Up ~3Mbit/s. Takové rychlosti jsem měl i předtím 2 roky v kuse, takže to asi nebude tím, že by to internet nezvládal, to se mi zdá jako blbost. Proto se obracím na Vás, zda nevíte, jak tento problém vyřešit. Nebo aspoň minimálně nějaké nápady. zatím jsem to neřešil s poskytovatelem, protože to spíše vypadá na problém na mé straně, nikoliv straně poskytovatele.
Za každé rady předem děkuji

-tfc
// Problém vyřešila koupě nového routeru