Wifi dotaz
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Wifi dotaz
Napsat dřív sem to nemoh. Notebook s wifi mám od včerejška 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
RJ 11 je přece na telefony Vedle tohop musí bejt RJ 45 a ten by se měl spojovat s linkovou kartou v PC ?
Náš některej s těhdle modemů? https://fixed.o2shop.cz/katalog.php?kid=9 rád bych se tomu mrknul na zoubek.
Zkus sem když tak opsat typový štítek toho co ti dodal kyslík s linkou.
Náš některej s těhdle modemů? https://fixed.o2shop.cz/katalog.php?kid=9 rád bych se tomu mrknul na zoubek.
Zkus sem když tak opsat typový štítek toho co ti dodal kyslík s linkou.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Modem mám starej Speedtouch (je na něm ešte napsáno Český telecom
). Ten už O2 v nabídce nemá. Nicméně je to takhle. Modem má vzadu tři díry. Jednu RJ-11, do který jde kabel ze splitteru, pak RJ-45 odtud jde kabel do kompu a pak napájení ze zásuvky.
Je mi celkem jedno jak to bude udělaný. Chci to co nejlevnější a abych moh mít komp vypnutej, když budu chtít s notebookem na net.

Je mi celkem jedno jak to bude udělaný. Chci to co nejlevnější a abych moh mít komp vypnutej, když budu chtít s notebookem na net.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Síť můžeš budovat až za RJ45 před modemem je ještě napětí s telefonní linky. Navíc mám tucha že to bude ještě stará klasická ADSL takže by ti tam modem na ADSL2 nemusel běhat. víš asi bych se dopravdy nejprve informoval u O2
Jestli bi ti nepomohli a kolik by to celé odnich stálo já tam tuším pěkné problémy s nastavováním a ty já osaobně raději přenechám za nějakou tu korunu někomu jinému.
Jestli bi ti nepomohli a kolik by to celé odnich stálo já tam tuším pěkné problémy s nastavováním a ty já osaobně raději přenechám za nějakou tu korunu někomu jinému.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo aha já myslel, že se to zapojuje před modem. Tak to potom jo. Asi jim tam teda zavolám no.
Koupim asi ten wifi router. Akorát mi vadí, že za to stejně dám nejmíň 800. Ten Speedtouch bych si chtěl nechat. Je to dobrej modem.
Koupim asi ten wifi router. Akorát mi vadí, že za to stejně dám nejmíň 800. Ten Speedtouch bych si chtěl nechat. Je to dobrej modem.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
volat tam nemusíš ..
Pokud máš cokoliv ADSL2+ tak to běhá i na ADSL - je to zpětně kompatibilní ..
Alcatel Speedtouch 510i je asi nejlepší modem který kdy O2 dodávala - nech si ho a za něj si kup Wi-Fi Router.
Pokud máš cokoliv ADSL2+ tak to běhá i na ADSL - je to zpětně kompatibilní ..
Alcatel Speedtouch 510i je asi nejlepší modem který kdy O2 dodávala - nech si ho a za něj si kup Wi-Fi Router.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš pravdu. Když u nás byl technik taky to řikal.
Takže ok koupim ten wifi router. Moc se v tom nevyznám co to všechno musí mít atd. Dáte mi prosím nějakej tip? Nemusí to bejt nějakej extra mega ultra dobrej, dejme tomu tak do 900 Kč.
Takže ok koupim ten wifi router. Moc se v tom nevyznám co to všechno musí mít atd. Dáte mi prosím nějakej tip? Nemusí to bejt nějakej extra mega ultra dobrej, dejme tomu tak do 900 Kč.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačila by tahle mrška? http://dlink.mironet.cz/dlink-di524--wi ... n+dp74872/
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2231
-
od Cleric