Nejde internet, ale ICQ ano..! Vyřešeno
Nejde internet, ale ICQ ano..!
Dobry den, jelikoz se mi dneska vyskytl problem, ze mi nejde, internet,ale icq mi nabehlo v poradku, jsem novy a chci se s problemem poprat,ale zkousel jsem hledat a cist,ale moc mi to nepomohlo, tak se ptam konkrtene. Vcera jsem mel problemy s otevrenim disku D., kde mam ostatni veci, nez na c, psalo mi to ze nebyl nalezen soubor boot.com, to jsem vyresil, kdyz jsem tady neco nasel na foru, stahl jsem jeden program, nechal bezet a pak vse bylo ok,ale co po restarotovani se stalo, spustil jsem prohlizec a nic, zkousel jsem operu i IE,ale porad nic, a najednou mi ale ICQ nabehlo do stavu online. Internet mam od O2, modem zyxel, nebo tak nejak bez wifi, propojeny s jinym modemem na wifi, ale , kdyz jsem zapl notas, tak mi pres wifi internet sel, i na iphonu mi internet jde,ale pouze na pocitaci mi nejde, kdyz jsem poklikal na stav pripojeni podrobnosti, tak mam ip, masku pod site vse vyplneno, az na DNS!, ma to na to vliv?kdyz jsem koukal na iphonu i na notebooku, tak tam dns bylo vyplnene, jak primarni tak sekundarni. Nemel bych teda nastavit dns primo?bohuzel ale nevim jak, nebo je jina moznost jak tohle sam urobit a nemuset volat pc instalatera...?kdyz vim, ze on prijde a za 15 minut to bude mit..:(, chtel bych se to taky naucit, abych si mohl pomoci v ostatnich pripadech..., dekuju za kazdou radu a napomoc, mnohokrat dik.... 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde internet, ale ICQ ano..!
DNS vyplň taky a otestuj disk zda na něm nejsou chyby.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
diky za odpoved, bohuzel jsem psal ze dns adrsu nevim jak vyplnit a kde a taky jaky cisla... TRochu vice podrobneji...dekuju
Zkus dát Start - Nastavení -Síťová připojení - vyber používané připojení klikni pravým a dej Vlastnosti - tam vyber Protokol sítě Internet(TCP/IP) - dej Vlastnosti a dole je adresa DNS servru,nevím jaká tam má být adresa,ale zkus se podívat jestli tam máš Získat adresu severu DNS automaticky,pokud to tak máš, tak je taky možné že je problém u Providera,pokud ani tam není zakopaný pes tak nevím 

-
- Pohlaví:
Podívej se na stránky O2, tam by měl být návod jak to nastavit včetně DNS.
chlape ty máš stejnej problém jako já jenže já už to mam asi tak měsíc icq jde ale stránky www zase ne tak tam volam oni že prý maj vše O.K a za pul hodiny mi už to zase jede já si připadam jak vul když sem tam dnes ráno volal asi po 5. a když dáš strart-spusti-cmd-tam napíšeš ipconfig ukáže ti to nějáké hodnoty?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
DNS opiš z toho NTB co ti funguje...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
mafian píše:chlape ty máš stejnej problém jako já jenže já už to mam asi tak měsíc icq jde ale stránky www zase ne tak tam volam oni že prý maj vše O.K a za pul hodiny mi už to zase jede já si připadam jak vul když sem tam dnes ráno volal asi po 5. a když dáš strart-spusti-cmd-tam napíšeš ipconfig ukáže ti to nějáké hodnoty?
diky za informace, jojo to mi po cmd.exe vyhodi hodnoty ip masky ale ne dns
Re: Nejde internet, ale ICQ ano..! Vyřešeno
Dekuju vsem za pomoc, podarilo se nastavit DNS podle O2, v modemu i na pc, vse funguje, jeste bych rekl ze lepsi nez pred tim...ale stejank mi prijde, ze pc nejak nebeha, jak by mel, mohl bych prosim poprosit o kontrolu logu?nekdy az budu mit na to cas?dekuju, pozdeji bych to sem hodil do noveho tematu, dekuju jeste jednou... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4654
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2962
-
od Alferi