Klasické připojení - Antena např. na střeše - kabel do routeru (můžeš připojit i několik PC) a odtud kabel do PC připojený k síťové kartě V PC (na zadní straně). Máš toto nebo něco jiného?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Záleží na typu připojení do PC, ethernetové většinou nabíhá automaticky, když je dobře nastavené. Pokud je na USB (zatím tak jedu taky, ADSL, USB modem), tak se musí použít extrení software, pro automatické připojení k Netu:
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
vypadá to že ten program funguje, ale jak se mi startuje PC tak se mi zamrzne a po 2 minutách se teprve rozjede. je to nějaké divné.. asi virus nebo nevím
Nevim jak je to v XP, ale ve Vistách se tě to při připojení k nový síti zeptá jestli jí chceš uložit a připojovat se automaticky. Musí to tam někde bejt v nastavení.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Lidi, ten kluk psal, ze ma wi-fi a chce, aby wi-fi jelo, se pripojilo automaticky, takze; pri zadani, pripojeni k nove siti se te to zepta, jeslti si prejes sit ulozit, ..das 'ano', a kompl se automaticky bude pripojovat prave k tomuto signalu. A potom si uz jen nechas pernamentne zapnute wi-fi na svem komplu, samozrejne, aby pri zapnuti hledal signal.
OK Vše vyřešené :-), zkusím to ještě někdy "uložit" tu síť, ale už mi to jede přes ten program a jsem s tím docela spokojen, moc díky za vaší trpělivost :-) ať žije PC-HELP fórum
Poté, co jsem kvůli vadnému ssd přeinstaloval Win11, tak bych si chtěl opět nastavit disk z NAS Synology 1512 jako síťový. Vím kde se nastavuje síťový disk, vím, že aby ho viděl, musím nastavit u sítě ve Win "Privátní síť". Znám i IP...
Poslední příspěvek
Pripojoval bych to pres NET USE z prikazove radky.
Tam se da dozvedet nejaka smysluplna chyba.
"Nejde" nestaci pro analyzu chyby, je treba znat k jake chybe presne dojde
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Ahojky, jsem momentálně mimo domov a chtěla bych se zeptat zda by šlo nastavit tablet jako modem či router, kde mohu se přihlásit do webového rozhraní jako například 192.168.0.1 kdy mohu měnit nastavení z dálky atd, jelikož mám tablet jako 5G síť a...
Poslední příspěvek
Mne jde o to, že bych chtěla měnit nastavení udp atd vím, že něco je do notebooku jako arista
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.