Firewall versus internetový prohlížeč Vyřešeno
Firewall versus internetový prohlížeč
Chtěl bych se zeptat zda mi bude funguvat firewall integrovaný ve Windows XP SP2 pro prohlížeč Google Chrome? Existuje nějaká závislost mezi firewallem a internetovým prohlížečem? Díky za info 

-
- Pohlaví:
Re: Firewall versus internetový prohlížeč Vyřešeno
Vítám Tě na PC-Help. O závislosti mezi firewallem a internetovým prohlížečem nic nevím, resp. jsem se s tím nesetkal. Pokud někdy mají prohlížeče nějaký problém s firewallem, pak je to nastavením firewallu. Firewall integrovaný v XP samozřejmě fungovat bude, je jen věc názoru jestli je dostačující. Osobně jsem asi před půl rokem odinstaloval Sunbelt Kerio a na firewall integrovaný v XP jedu bez problémů.
Re: Firewall versus internetový prohlížeč
mstepan:
Neměla by – firewall hlídá porty a prohlížeče používají stejné.
Se žádnou takovou závislostí, o jaké píšeš, jsem se nikdy nesetkal.
Blue Spirit: to já nejprve vyměnil Kerio za Comodo, ale přestože jsem s nimi byl docela spokojený (ve srovnání třeba se ZA., který mi opravdu nesednul), nakonec jsem poslal ke všem čertům i Comodo a spokojil se s HW firewallem v routeru. Vůbec si nestěžuju.
Neměla by – firewall hlídá porty a prohlížeče používají stejné.
Se žádnou takovou závislostí, o jaké píšeš, jsem se nikdy nesetkal.
Blue Spirit: to já nejprve vyměnil Kerio za Comodo, ale přestože jsem s nimi byl docela spokojený (ve srovnání třeba se ZA., který mi opravdu nesednul), nakonec jsem poslal ke všem čertům i Comodo a spokojil se s HW firewallem v routeru. Vůbec si nestěžuju.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Re: Firewall versus internetový prohlížeč
Myloši ono s těmi firewally je opravdu 100 lidí 100 názorů, ale mně ten integrovaný zatím nezklamal. Kerio bylo otravný a moc to zatěžovalo systém a u té mé chrůny je každý % dobrý.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5551
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 21:13
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3947
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 1
- 1690
-
od Tint