Nová verze Opery
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
tak jsem se hecnul a nainstaloval 9
a musím na novou verzi pět samou chválu ( alespoň doposud
)
instalace proběhla bez problému, veškeré nastavení ( poštu nepoužívám, tak nevím ), pluginy, záložky...zůstalo zachováno, navíc je opraven problém se stránkami ICQ, konečně se zobrazují správně, přibyly widgety, nové konfigurační rozhraní pro pokročilá nastavení,.... torrenty a další věci ještě nebyl čas odzkoušet
je to prostě

instalace proběhla bez problému, veškeré nastavení ( poštu nepoužívám, tak nevím ), pluginy, záložky...zůstalo zachováno, navíc je opraven problém se stránkami ICQ, konečně se zobrazují správně, přibyly widgety, nové konfigurační rozhraní pro pokročilá nastavení,.... torrenty a další věci ještě nebyl čas odzkoušet
je to prostě

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
a zase jsem ji odinstaloval a vrátil se pokorně k 8. V práci (XP) včera všechno OK, dnes po otevření to vypadalo, jako když mám na monitoru parte. Na obvodu - tam co je menu - černej rámeček, nezobrazujou se záložky, který jsem včera naimportoval, místo šipek (předchozí / následující stránka) vlevo nahoře jen okýnko se sotva čitelným textem, místo dialogu při ukončování opery jen černej obdélník. Po návratu k 8 vše OK (snad, uvidíme zítra
). Doma (win 2000) mi po nainstalování 9 přestal chodit Zone Alarm - začal řvát, že nemůže najít nějakou knihovnu - nevím, jesli to spolu může souviset, nebo je to náhoda, ale každopádně 9 půjde pryč! 

a všechno jede bez problémů. Dokonce i tu poštu a nastavení účtů si převzal v pořádku.
Jenom mě vytáčejí widgety. Pár jsem jich nasosal, nastavil zobrazení na "vždy na pozadí", ale když spustím Operu, tak se widgety nespustí. Musím je spustit ručně a to mě štve.

Jenom mě vytáčejí widgety. Pár jsem jich nasosal, nastavil zobrazení na "vždy na pozadí", ale když spustím Operu, tak se widgety nespustí. Musím je spustit ručně a to mě štve.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Klávesnice - verze s úzkým levým Shiftem?
od Grander » 09 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1197
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 18:10
-
-
- 1
- 2593
-
od petr22